Europa's grootste online paardenmarkt

Traumhafter PRE Deckengst Silberschimmel - Schoolmaster-Lehrpferd

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
1 video
+3 Foto's
Paard te koop
ID: 1600168
Prijscategorie D
€ 10.000 tot 15.000

P.R.E.
Hengst
16 Jaar
165 cm, Stokmaat
Schimmel
16-5-2019
Privé aanbieder
82131 Gauting
Duitsland
9
+49 (0)15156044227
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Meer advertenties (1)
YANQUI V
Paard te koop
1600168
Prijscategorie D
€ 10.000 tot 15.000
P.R.E.
Hengst
16 Jaar
165 cm
Schimmel
Dressuur
Associacion Nacional De Criadores de Caballos de Pura Raza Espanola (ANCCE)

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Barocco ( Papier lautet auf Yanqui V) ist ein ganz besonderes Pferd, wie ich vorher noch nie gesehen habe. Ausser seiner ausordentlichen Schönheit bringt er einen einmaligne Charcter mit. Er ist ein sehr großrahmiger und kräftiger Hengst wie er heute noch selten gezüchet wird. Sein Fell ist fein und glänzt in der Sonne wie Silber. Im Umgang mit Menschen ist er extrem respektvoll. Mann braucht nie die Stimme zu erheben oder das Seil straff halten. Er folgt überall zuverlässig und ruhig. Zwischen rossigen Stuten und anderen Hengsten bleibt er vollkommen ohne die kleinste Anspannung. Er schachtet nie an der Hand aus oder zeigt sonstige Hengstmanieren. Beim Decken ist er brav an der Hand oder frei auf der Weide . Er stand auch zeitweilig neben einer Stute in der Box. Wir haben auch mit ihm auf der Weide im Natursprung gedeckt und er ging immer sehr höflich mit den Stuten um. Seine Nachzucht ist equisit. Er vererbt die Größe und Schönheit. ( Eine Tochter von Ihm ist jetzt 3 Jährig und steht ebenfalls zum Verkauf - Primera Dama.)
Er ist klassisch akademisch ausgebildet bis in die Piaff. Er wird mühelos im Viereck und im Gelände gebisslos geritten. Auch Langzügelarbeit am Kappzaum ist ihm vertraut.
Er geht als Schoolmaster für Schüler im Unterricht. Egal welches Niveau der Schüler mitbringt, er bleibt immer Fein und alle Reiter sind begeister. Er hat gute Nerven und ist leichtrittig im Gelände. Ich habe eine Schülerin die erst 12 Jahre alt ist und sehr viel Spass mit ihm hat. Aber auch Männer sind kein Problem. Auch Anfänger können ihn problemlos führen.
Er ist auch sehr robust. Noch nie hat er eine Kolik oder ähnliches gehabt. Absolut kein Melanom!  Täglicher Weidegang auch neben Stuten ist kein Problem und für ihn selbstverständlich. Auch mit Wallachen zusammen ist für ihn kein Problem. Im Winter geht er trotz des feinen Fells ohne Decke raus und ist immer Fit.
 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Barmingham (papier leest op yanqui V) is een heel bijzonder paard, zoals ik nog nooit eerder heb gezien. Behalve zijn uitzonderlijke schoonheid, brengt het met het een unieke chartter. Hij is een zeer groot-ingelijst en krachtige hengst, aangezien hij nog zelden vandaag wordt gekweekt. De vacht is fijn en schijnt in de zon als zilver. Bij het omgaan met mensen, hij is zeer respectvol. De mens moet nooit uit te spreken of het touw strak te houden. Hij volgt overal betrouwbaar en kalm. Tussen roze merries en andere hengsten, blijft het volledig zonder de geringste spanning. Hij kijkt nooit naar de hand of toont andere hengstenmanieren. Wanneer het behandelen, is het goed op de hand of vrij in de weiland. Hij stond ook tijdelijk naast een merrie in de doos. We hebben ook bedekt met hem in de weide in de natuur springen en hij altijd heel beleefd behandeld met de merries. Zijn nakomelingen zijn equisit. Hij erft de grootheid en schoonheid. (Een dochter van hem is nu 3 jaar oud en is ook te koop-Primera Dama.)
Hij wordt klassiek academisch opgeleid tot Piaff. Hij wordt moeiteloos gereden in de Quadrangle en off-road zonder. Hij is ook bekend met de lange-gefokte werk op de kap kamer.
Hij gaat als een schoolmeester voor studenten in de klas. Het maakt niet uit welk niveau de student brengt, hij blijft altijd een strafrechtelijk en alle renners staan te popelen. Hij heeft goede zenuwen en is lichtgewicht in de gronden. Ik heb een student die is slechts 12 jaar oud en heeft veel plezier met hem. Maar mannen zijn ook geen probleem. Zelfs beginners kunnen hem gemakkelijk begeleiden.
Hij is ook zeer robuust. Hij heeft nooit een koliek of iets dergelijks. Absoluut geen melanoom!  Dagelijks grazen, zelfs naast merries, is geen probleem en is vanzelfsprekend voor hem. Zelfs met Ruin is geen probleem voor hem. In de winter, ondanks de fijne vacht, gaat hij uit zonder een deken en is altijd fit.
plaats
82131 Gauting
Duitsland

82131 Gauting Duitsland
+49 (0)15156044227
82131%20gauting
Meer advertenties (1) b
Goud
met video
P.R.E., Merrie, 3 Jaar, 164 cm, Vliegenschimmel
Dressuur - Working Equitation
DE-82131
Gauting
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000

Advertentie bewaren

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld


Bericht sturen

meer informatieHet oorspronkelijk uit Spanje komende barokpaardenras Andalusiër, heet eigenlijk Pura Raza Espanola, afgekort P.R.E.. En is wereldwijd bekend om zijn edelheid, veerkracht, moed en mensgerichtheid. De naam Andalusiër wordt gegeven aan paarden die gekruist zijn met Arabieren of volbloeden. De raszuive ...meer
9 n r
i