Vandaag Nieuw: 242 | verkocht: 99
c

Help

Als je hier jouw antwoord niet vindt, stuur ons dan een e-mail:  support@ehorses.nl
of bel ons: +49 (0) 54 01 - 88 13 200

Paarden aanbieden / paarden verkopen?

U wilt bij ehorses een paard aanbieden?
Kies heel eenvoudig 'Paard aanbieden'. En vul het daaropvolgende formulier zorgvuldig in.

Het formulier bestaat uit de zes volgende stappen:
 
1. Toegangsgegevens vastleggen
Met uw eigen e-mailadres en wachtwoord kunt u op ieder moment uw advertentie beheren en veranderen

2. Algemene gegevens invoeren
Hier vult u alle gegevens van het paard en uw eigen contactgegevens in.
 

3. Foto’s en video’s
Hier kunt u bij uw paardenadvertentie kosteloos 20 foto’s en 4 video’s toevoegen. Eenvoudig en snel, direct vanaf uw eigen computer. Na het uploaden heeft u nog de mogelijkheid de foto’s te bewerken (draaien, bijsnijden, positie veranderen)

4. Extraopties kiezen
Hier heeft u de mogelijkheid om extraopties toe te voegen aan uw advertentie. Deze extraopties zorgen voor een betere posities en betere weergave van uw advertentie, hierdoor wordt de advertentie beter bekeken en uw paard waarschijnlijk sneller verkocht
 
5. Alle gegevens in een oogopslag
Hier vindt u alle door u ingevulde gegevens van uw paard op een rij. Bovendien hebt u hier de mogelijkheid met een afdrukvoorbeeld uw advertentie te printen. Zodat u altijd uw gegevens bij de hand heeft.
 
6. Klaar
Uw paardenadvertentie is volledig en kan gepubliceerd worden. Per direct wordt uw advertentie in onze paardenmarkt getoond. U ontvangt automatisch een e-mail (verzonden aan het door u aangegeven e-mailadres) met daarin alle details van uw paardenadvertentie.

naar boven
Hoe lang loopt mijn advertentie?

Gratis advertenties hebben altijd een looptijd van 12 weken. Bij activering van een betaalde standaardadvertentie kunt u zelf de looptijd bepalen. Na afloop van deze periode ontvangt u een e-mail en kunt u zelf uw advertentie opnieuw activeren (zonder dat u weer opnieuw alle gegevens hoeft in te vullen). Uiteraard is het ook mogelijk voortijdig de advertentie te verwijderen.

naar boven
Als ik een betaalde optie kies, hoe betaal ik dan de advertentie?

Er zijn meerde mogelijkheden voor het betalen:
 
1. Per automatische incasso (SEPA):
    Wij schrijven het verschuldigde bedrag af van uw rekeningnummer. Veilig en eenvoudig.
    Uw gegevens worden niet aan derden gegeven en uitsluitend door
    ehorses gebruikt voor de afwikkeling van de betaling.
 
2. Per iDEAL
    Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 
3. Per Creditcard
    Uw gegevens worden niet aan derden gegeven en uitsluitend door
    e ehorses gebruikt voor de afwikkeling van de betaling.

4. Per PayPal
    Gebruik het systeem PayPal om uw advertenties bij ehorses te betalen. Eenvoudig en veilig.
 
Uw gegevens worden bij ehorses beschermd met de nieuwste beveiligingen. ehorses geeft deze gegevens nooit verder aan derden.
 
U ontvangt uiteraard van ons een e-mail met daarin een factuur van de kosten.

naar boven
Ik vind een paard interessant. Hoe kan ik het paard kopen?

Als u een paard heeft gevonden die u interesse heeft gewekt is de eerste stap contact opnemen met de verkoper. Iedere advertentie bij ehorses heeft een contactformulier, zodat u direct met de verkoper in contact kunt komen. De verkoper ontvangt dan meteen een e-mail met uw vragen en kan daarop direct antwoorden. De potentiële koper en verkoper kunnen op ieder moment de gehele conversatie bekijken. Een link hier heen is te vinden in iedere aanvraag die wordt verstuurd.
Bovendien hebt u de mogelijkheid de verkoper te bellen. Het telefoonnummer wordt weergegeven in de details van de paardenadvertenties.

naar boven
Een verkoper reageert niet op mijn aanvragen. Wat kan ik doen?

Als u ondanks meerdere aanvragen over een paard geen reactie krijgt, meld u zich dan alstublieft bij ons (support@ehorses.nl of Tel.: +49 (0) 54 01 - 88 13 200) geef daarbij duidelijk aan wat de advertentie-ID is en uw telefoonnummer. Wij controleren daarop de advertentie en geven u dan indien nodig de contactgegevens van de adverteerder.

naar boven
Hoe zoek ik een paard dat voldoet aan mijn wensen?

Via Paardenzoeken van ehorses kunt u zoeken op specifieke criteria (bv.: Stokmaat, leeftijd, kleur, type, etc..) en deze voor u interessante paarden weergeven.

naar boven
Kan ik de paardenadvertenties die ik interessant vindt ergens opslaan?

De gemarkeerde lijst is uw persoonlijke paardenstal. Hier kunt u alle paarden die u interessant vindt opslaan en op ieder gewenst later tijdstip terug bekijken. Iedere paardenadvertentie heeft in de gedetailleerde weergave een link: ‘paard markeren’. Door hierop te klikken wordt het paard opgeslagen. Via de volgende link komt u bij uw gemarkeerde paardenlijst ' Gemarkeerde lijst ' in het bovenstaande menu .
Tip: Registreer u voor uw gemarkeerde lijst. Door de registratie geeft u een wachtwoord aan deze lijst, zodat u vanaf iedere computer op ieder moment uw persoonlijke gemarkeerde lijst kunt bekijken en wijzigen.

naar boven
Kan ik al geactiveerde paardenadvertenties veranderen/wissen?

Uiteraard heeft u bij ehorses ook de mogelijkheid om een actieve advertentie te veranderen of te verwijderen. Hiervoor heeft u uw e-mail en wachtwoord nodig.
Bij het inloggen klikt u eenvoudig in het menu op 'Login'

naar boven
Kan ik aflopende paardenadvertenties opnieuw instellen?

U wilt u afgelopen paardenadvertentie verlengen? Geen probleem. Zodra uw advertentie is verlopen ontvangt u van ons een e-mailbericht.  In deze e-mail vindt u een link waarmee u de advertentie opnieuw kunt activeren.

naar boven
Wat is het Premium-Tarief?

Als premium verkoper heeft u veel voordelen ten opzichte van standaardadverteerders.
De Premium-Toegang is geschikt voor privépersonen en ondernemers die:

  • regelmatig meerdere paarden verkopen
  • en professionele marketing en verkoopsstrategieën willen gebruiken
  • en zichzelf professioneel willen presenteren (eigen website bij ehorses)
      >> Lees hier er meer

naar boven
Hoe kan ik adverteren op ehorses?

Reclame op ehorses is effectief. Ehorses is Nederlands toonaangevende online paardenmarkt en wordt steeds populairder. Hier vindt u de beste mogelijkheden om uw website, producten, dienstverlening etc.. te promoten en daarmee uw omzet te vergroten.
Uiteraard zijn er veel verschillende manieren om te adverteren op ehorses. Van een banner plaatsing tot een nieuwsbrief-directmarketing. Alle reclame mogelijkheden vind u in een oogopslag in onze Media Graag maken we voor u een persoonlijk op u afgestemde reclamecampagne.

naar boven
i