c

Help

Paarden aanbieden / paarden verkopen?

Je wil bij ehorses een paard aanbieden?
Kies heel eenvoudig 'Paard aanbieden'. En vul het daaropvolgende formulier zorgvuldig in.

Het formulier bestaat uit de zes volgende stappen:
 
1. Toegangsgegevens vastleggen
Met je eigen e-mailadres en wachtwoord kan je op ieder moment jouw advertentie beheren en veranderen

2. Algemene gegevens invoeren
Hier vul je alle gegevens van het paard en je eigen contactgegevens in.
 

3. Foto’s en video’s
Hier kan je bij jouw paardenadvertentie kosteloos 20 foto’s en 4 video’s toevoegen. Eenvoudig en snel, direct vanaf je eigen computer. Na het uploaden heb je nog de mogelijkheid de foto’s te bewerken (draaien, bijsnijden, positie veranderen)

4. Extraopties kiezen
Hier heb je de mogelijkheid om extraopties toe te voegen aan uw advertentie. Deze extraopties zorgen voor een betere posities en betere weergave van je advertentie, hierdoor wordt de advertentie beter bekeken en jouw paard waarschijnlijk sneller verkocht
 
5. Alle gegevens in een oogopslag
Hier vind je alle door u ingevulde gegevens van jouw paard op een rij. Bovendien heb je hier de mogelijkheid met een afdrukvoorbeeld je advertentie te printen. Zodat je altijd je gegevens bij de hand hebt.
 
6. Klaar
jouw paardenadvertentie is volledig en kan gepubliceerd worden. Per direct wordt de advertentie in onze paardenmarkt getoond. Je ontvangt automatisch een e-mail (verzonden aan het door je aangegeven e-mailadres) met daarin alle details van jouw paardenadvertentie.

naar boven
Hoe lang loopt mijn advertentie?

Gratis advertenties hebben altijd een looptijd van 12 weken. Bij activering van een betaalde standaardadvertentie kan je zelf de looptijd bepalen. Na afloop van deze periode ontvangt je een e-mail en kan je zelf jouw advertentie opnieuw activeren (zonder dat je weer opnieuw alle gegevens hoeft in te vullen). Uiteraard is het ook mogelijk voortijdig de advertentie te verwijderen.

naar boven
Als ik een betaalde optie kies, hoe betaal ik dan de advertentie?

Er zijn meerde mogelijkheden voor het betalen:
 
1. Per automatische incasso (SEPA):
    Wij schrijven het verschuldigde bedrag af van jouw rekeningnummer. Veilig en eenvoudig.
    Je gegevens worden niet aan derden gegeven en uitsluitend door
    ehorses gebruikt voor de afwikkeling van de betaling.
 
2. Per iDEAL
    Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.
 
3. Per Creditcard
    Je gegevens worden niet aan derden gegeven en uitsluitend door
    e ehorses gebruikt voor de afwikkeling van de betaling.

4. Per PayPal
    Gebruik het systeem PayPal om jouw advertenties bij ehorses te betalen. Eenvoudig en veilig.
 
Je gegevens worden bij ehorses beschermd met de nieuwste beveiligingen. ehorses geeft deze gegevens nooit verder aan derden.
 
Je ontvangt uiteraard van ons een e-mail met daarin een factuur van de kosten.

naar boven
Ik vind een paard interessant. Hoe kan ik het paard kopen?

Als jij een paard heb gevonden die je interesse heeft gewekt is de eerste stap contact opnemen met de verkoper. Iedere advertentie bij ehorses heeft een contactformulier, zodat je direct met de verkoper in contact kan komen. De verkoper ontvangt dan meteen een e-mail met je vragen en kan daarop direct antwoorden. De potentiële koper en verkoper kunnen op ieder moment de gehele conversatie bekijken. Een link hier heen is te vinden in iedere aanvraag die wordt verstuurd.
Bovendien heb je de mogelijkheid de verkoper te bellen. Het telefoonnummer wordt weergegeven in de details van de paardenadvertenties.

naar boven
Een verkoper reageert niet op mijn aanvragen. Wat kan ik doen?

Als u ondanks meerdere aanvragen over een paard geen reactie krijgt, meld u zich dan alstublieft bij ons (support@ehorses.nl of Tel.: +49 (0) 54 01 - 88 13 200) geef daarbij duidelijk aan wat de advertentie-ID is en uw telefoonnummer. Wij controleren daarop de advertentie en geven u dan indien nodig de contactgegevens van de adverteerder.

naar boven
Hoe zoek ik een paard dat voldoet aan mijn wensen?

Via Paardenzoeken van ehorses kan je zoeken op specifieke criteria (bv.: Stokmaat, leeftijd, kleur, type, etc..) en deze voor je interessante paarden weergeven.

naar boven
Kan ik de paardenadvertenties die ik interessant vindt ergens opslaan?

De gemarkeerde lijst is je persoonlijke paardenstal. Hier kan je alle paarden die je interessant vindt opslaan en op ieder gewenst later tijdstip terug bekijken. Iedere paardenadvertentie heeft in de gedetailleerde weergave een link: ‘paard markeren’. Door hierop te klikken wordt het paard opgeslagen. Via de volgende link kom je bij jouw gemarkeerde paardenlijst ' Gemarkeerde lijst ' in het bovenstaande menu .
Tip: Registreer je voor je gemarkeerde lijst. Door de registratie geef je een wachtwoord aan deze lijst, zodat je vanaf iedere computer op ieder moment je persoonlijke gemarkeerde lijst kunt bekijken en wijzigen.

naar boven
Kan ik al geactiveerde paardenadvertenties veranderen/wissen?

Uiteraard heb je bij ehorses ook de mogelijkheid om een actieve advertentie te veranderen of te verwijderen. Hiervoor heb je jouw e-mail en wachtwoord nodig.
Bij het inloggen klik je op het menu 'Login'

naar boven
Kan ik aflopende paardenadvertenties opnieuw instellen?

Je wil de afgelopen paardenadvertentie verlengen? Geen probleem. Zodra jouw advertentie is verlopen ontvangt je van ons een e-mailbericht.  In deze e-mail vind je een link waarmee je de advertentie opnieuw kan activeren.

naar boven
Wat is het Premium-Tarief?

Als premium verkoper heb je veel voordelen ten opzichte van standaardadverteerders.
De Premium-Toegang is geschikt voor privépersonen en ondernemers die:

  • regelmatig meerdere paarden verkopen
  • en professionele marketing en verkoopsstrategieën willen gebruiken
  • en zichzelf professioneel willen presenteren (eigen website bij ehorses)
      >> Lees hier er meer

naar boven
Hoe kan ik adverteren op ehorses?

Reclame op ehorses is effectief. Ehorses is Europa's grootste online paardenmarkt en wordt steeds populairder. Hier vind je de beste mogelijkheden om jouw website, producten, dienstverlening etc.. te promoten en daarmee je omzet te vergroten.
Uiteraard zijn er veel verschillende manieren om te adverteren op ehorses. Van een banner plaatsing tot een nieuwsbrief-directmarketing. Alle reclame mogelijkheden vind je in een oogopslag in onze Media Graag maken we voor jouw een afgestemde reclamecampagne.

naar boven
i