c
Abonnement
a

De Ypenburghoeve

Brasserskade 237h
2497NX Den Haag
Nederland
+31 (0)613977257

+31 (0)613977257
aanbod & werking
jHandelsstal
jDressuurpaarden
jRecreatiepaarden
jBarokpaard
jShowpaarden
jWorking Equitation
Nu alle advertenties bekijken
bezoek ons
op facebook!
Wij spreken:
 
 
 
 
INTERNATIONAL HORSE DEALER IN SPANISCH HORSES DE YPENBURGHOEVE!
www.ypenburghoeve.nl

Onze stal is al jaren gespecialiseerd in de verkoop van P.R.E Andalusiërs. Er zijn al vele gelukkige eigenaren. Wereldwijd verkopen wij paarden in landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Israël. Veel klanten zijn u voor gegaan en hebben hun droompaard bij ons gevonden. 

Wij verkopen veel paarden via mond tot mond reclame en daar zijn wij zeer trots op! Wij nemen dan ook de tijd om bij elk type ruiter het passende paard te vinden. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 25 paarden. Door onze vele contacten in Spanje is ons aanbod zeer groot en divers. Zo verkopen wij Barokke types, sport types en diverse kleuren en schofthoogtes. 

Onze paarden worden zowel onbeleerd als hogere niveau's verkocht. Wij verkopen voornamelijk jonge paarden die door ons beleerd worden. Dit doen wij omdat in Spanje vaak gebruik wordt gemaakt van een serreta (ijzerbeugel op de neus) en een stang in de mond met tong vrijheid. Deze methode zorgt vaak voor veel problemen bij jonge paarden, vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar jonge paarden die wij zelf beleren op de Engelse manier met een normaal gebroken bit. Doordat wij de paarden zelf beleren en met respect behandelen, weten wij exact wat wij verkopen en kunnen wij meer vertellen over het paard en zijn gedrag.

Wij gaan zelf naar Spanje om de beste paarden te selecteren. Voornamelijk rechtstreeks bij de fokkers vandaan. Wij letten op beweging, exterieur, kwaliteit, gezondheid en karakter van het paard zodat wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Daarom zijn onze paarden uitermate geschikt voor de dressuursport, maar ook voor de recreatieruiter. Uiteraard staat de P.R.E. Andalusiër bekend om zijn fantastische coole karakter  wat hem zeer veelzijdig maakt, ook voor de wat onzekere ruiter. Bent u aan het oriënteren? Bij ons is het ook mogelijk om een les te volgen tegen betaling op de P.R.E naar keuze. 

Zodra onze paarden in Nederland arriveren, worden deze geobserveerd op gedrag en onderzocht op verborgen gebreken. Vervolgens worden onze paarden röntgenologisch gekeurd. Bij verkoop wordt het paard nog klinisch gekeurd op onze kosten, dit omdat dit slechts een momentopname is. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn.
Overkeuren is geen enkel probleem. De kosten zijn voor de koper. Ook hengsten kunnen bij ons gecastreerd worden.

Onze paarden worden gekeurd door de beste klinieken van Nederland, zoals bijvoorbeeld D.A.P. Bodegraven, een zeer hoog aangeschreven kliniek in Nederland. De keuringsrapporten en/of cd's of USB-stick liggen hier altijd ter inzage en krijgt u uiteraard mee bij de verkoop van het paard. De aankoop van een paard wordt altijd contractueel vastgelegd. Dit houdt in dat alle gemaakte afspraken tijdens de verkoop worden vastgelegd op papier. Zekerheid voor u en voor ons.

Bij interesse, informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knoppen.
Telefonisch contact geniet de voorkeur.

Wielly Dewus

Dhr. W. Dewus (0031)(0)613977257

Onze stal is gevestigd:
Manege pensionstal De Ypenburghoeve
Brasserskade 237h
2497 NX Den Haag
06-13977257