vandaag nieuw: 257 | verkocht: 218
c
Inseratsbild
2 Video's

Bewegungsstark mit viel Sitzkomfort

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID : 2294393
Plaatsingsdatum: 27-11-2020
Prijs op aanvraag
Ausbildungsstall Egbers Vechtehof
meneer Wolfgang Egbers
Vechteweg 14
49843 Haftenkamp Duitsland
9
+49 (0)1725938758
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

meer informatieDe Oldenburger is een sportpaardenras uit Noord Duitsland. Oldenburger hebben internationaal al vele successen behaald in het springen, dressuur en de eventing. Oorspronkelijk waren de Oldenburger zware werkpaarden, maar in de 19de eeuw kwam er steeds meet vraag naar een elegant en sterk koetspaard. ...meer
AMPEZZO
Oldenburger
Warmbloed
Ruin
4 Jaar
169 cm
Bruin
Dressuur
Jonge Dressuurpaardenwedstrijd 4-6 jaar oud / Duitsland L klaar
Jonge Paardenwedstrjid 3-4 jaar oud geplaatst
Recreatief
Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes e.V. (OL)

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Poolse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Dieser bewegungsstarke Wallach von Ampère x De Niro wird allen Erwartungen an sein Pedigree gerecht. Er zeichnet sich durch ein stets aktives Hinterbein in drei überdurchschnittlich guten Grundgangarten aus. Ampezzo ist äußerst engagiert in der täglichen Arbeit und bereitet dem Reiter durch seinen Lerneifer jeden Tag aufs Neue viel Freude. Für sein Alter ist er sehr souverän und konzentriert sich in jeder Lebenslage auf seinen Reiter, dabei vermittelt er ein äußerst angenehmes Reitgefühl mit maximalen Sitzkomfort. Er beherrscht bereits jetzt Lektionen der Klasse L und ist nun auf der Suche nach dem richtigen Reiter, der ihn in der bevorstehenden Winterarbeit weiter reifen lassen und nächstes Frühjahr mit ihm in Jungpferdeprüfungen weiter durchstarten möchte. 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Deze sterk bewegende ruin van Ampère x De Niro voldoet aan alle verwachtingen van zijn pedigree. Hij wordt gekenmerkt door een constant actief achterbeen in drie bovengemiddelde basisgangen. Ampezzo is zeer toegewijd aan zijn dagelijks werk en zijn leergierigheid geeft de ruiter elke dag veel plezier. Voor zijn leeftijd is hij zeer zelfverzekerd en concentreert hij zich op zijn ruiter in elke situatie, waardoor hij een uiterst prettige rijervaring heeft met maximaal zitcomfort. Hij heeft de lessen op elementair (L) niveau al onder de knie en is nu op zoek naar de juiste ruiter om hem verder te helpen rijpen in het komende winterwerk en om met hem mee te doen aan de jonge paardenproeven in het komende voorjaar.

Afstamming

plaats

49843 Haftenkamp
Duitsland

Aanbieder

Ausbildungsstall Egbers Vechtehof
E
meneer Wolfgang Egbers
Vechteweg 14
49843 Haftenkamp
Duitsland
Wij spreken:
 
Zwaartepunt
Dressuurpaarden
Recreatiepaarden

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld


Bericht sturen

Verdere advertenties van de aanbieder

sturen over
9 n r
Ausbildungsstall Egbers Vechtehof
E
meneer Wolfgang Egbers
Vechteweg 14
49843 Haftenkamp
Duitsland
i