Europa's grootste online paardenmarkt

Vielversprechender Sportler und Bewegungskünstler

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
 
4 Video's
+4 Foto's
Paard te koop
ID: 1517616
€ 4.500
Duitse rijpony
Hengst
2 Jaar
146 cm, momenteel
Bruin
13-10-2018
Privé aanbieder
17498 Behrenhoff
Duitsland
9
+49 (0)16097927571
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
NOBILIS K
Paard te koop
1517616
€ 4.500
Duitse rijpony
Hengst
2 Jaar
146 cm
Bruin
Eventing
Dressuur
Recreatief
Springen
Verband der Pferdezüchter Mecklenburg-Vorpommern e.V.

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Nobilis K ist ein hochveranlagter Reitponyhengst mit sportlich charmanter Ausstrahlung und 3 überragenden GGA. Sein Vater Nemax geht erfolgreich S-Dressur bis Intermedair und stellte die meisten Nachwuchs-Sprinponys 2015 beim BuCha. 2016 wurde Nobilis K auf dem Landes-Elitefohlenchampionat nicht zufällig Siegerfohlen von Mecklenburg-Vorpommern. Er zeigt beim Freispringen topp Leistungsbereitschaft, Vermögen und effektive Technik.Auch an der Longe präsentiert er sich stets locker und aufmerksam. Bei der Bodenarbeit ist er gelehrig und zeigt sein tolles Interieur. Seine unheimliche Bewegugsstärke, sein Spaß an allen Aufgaben sowie nicht zuletzt seine Abstammung ( Vater und Mutter erfolgreich in Dressur und Springen) lassen auf große Turnier-Erfolge schließen.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Nobilis K is een zeer geneigd rijden pony hengst met sportieve charmante uitstraling en 3 superieure GGA. Zijn vader NEMAX succesvolle S-dressuur naar Intermedair geweest en was de meest junior Sprinponys 2015 bij de BuCha. 2016, was nobilis K op de elite van het land die veulen kampioenschap zou niet kampioen veulen van Mecklenburg-Voor-Pommeren. Hij toont bereidheid om uit te voeren in gratis springen topp, presenteerde hij activa en effectieve Technik.Auch op de longe is altijd ontspannen en attent. Gemalen werk hij is volgzaam en toont het grote interieur. Zijn griezelige Bewegugsstärke, leuk om alle taken, en last but niet in het minst worden zijn afstamming (vader en moeder met succes in dressuur en springen) geven grote toernooi succes.
plaats
17498 Dersekow
Duitsland

Afstamming

17498 Behrenhoff Duitsland
+49 (0)16097927571
17498%20behrenhoff

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieHet Duitse rijpony is het minst verspreide ponyras in Duitsland. In de jaren zestig is het ras ontstaan toen verschillende ponyrassen gekruist zijn met Engelse volbloeden. Het doel was een “miniatuurwarmbloed” te fokken en dat is de fokkers gelukt. Het Duitse rijpony beschikt over alle kwaliteiten d ...meer
9 n r
i