Europa's grootste online paardenmarkt

Pharan

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5 Video's
+14 Foto's
Paard te koop
ID: 1444073
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000

New Forest Pony
Ruin
8 Jaar
148 cm, Stokmaat
Vos
25-9-2018
Privé aanbieder
meneer Hester Schuil
9103NR Dokkum
Nederland
9
+31 (0)519297968
+31 (0)519297968
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
PHARAN
Paard te koop
1444073
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000
New Forest Pony
Ruin
8 Jaar
148 cm
Vos
Dressuur
Z en ZZ klaar
Z en ZZ geplaatst
Springen
BB en B klaar
plaats
9103 NR Dokkum
Nederland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Dieser Text wurde automatisch übersetzt.
Pharan ist eine sehr zuverlässige fleißig New Forest Pony.  Es ist ein sehr Allrounder. Er ist von mir in der Z-driven Dressur; Er kann auch springen.  Er hat zwei Vollschwestern, die in Schweden und Norwegen internationale gesprungen sind.

Wegen meiner mangelnden Zeit springt nicht.  Ich bin jetzt 18 Jahre und durch mein Studium sollte ich verabschiede mich zu ihm.

Es ist ein besonders schönes Pony.  Er hat einen schönen Hals und der Körper ist perfekt für ein New Forest Pony. In seinen Bewegungen hat einen guten Schritt-Trab-Galopp. Hat nie verkrüppelt und ist gesund. Beim Rasieren, des Trailer auf der Hufschmied ist er unglaublich leise.  Im Stall ist er sehr geduldig.

Der Preis beträgt €. 7.500,--.

Kein Händler.
This text has been translated automatically.
Pharan is a very reliable studious New Forest pony.  It is a very all-rounder. He is by me in the Z-driven dressage; He can also jump.  He has two full sisters who have jumped in Sweden and Norway international.

Because of my lack of time is not jumping.  I am now 18 years and through my study should I say goodbye to him.

It is a particularly lovely pony.  He has a beautiful neck and the body is perfect for a New Forest pony. In his movements has a good step-trot-Canter. Has never been crippled and is healthy. When shaving, the trailer on the farrier, he is incredibly quiet.  In the stable, he is very patient.

Asking price is €. 7,500,--.

No traders.
Pharan is een zeer betrouwbare leergierige New Forest pony.  Het is een zeer all-rounder. Hij is door mij in de Z-dressuur gereden; springen kan hij ook.  Hij heeft twee volle zusters die in Zweden en Noorwegen internationaal hebben gesprongen. 

Vanwege mijn tijdgebrek is springen er niet van gekomen.  Ik ben nu 18 jaar en door mijn studie moet ik afscheid van hem nemen.

Het is een bijzonder mooie pony.  Hij heeft een mooie hals en het lichaam is perfect voor een New Forest pony. In zijn bewegingen heeft een goede stap-draf-galop. Is nog nooit kreupel geweest en is op en top gezond. Bij het scheren, de trailer op, de hoefsmid is hij ongelooflijk rustig.  In de omgang is hij erg geduldig.

Vraagprijs is €. 7.500,--.

Geen handelaren.

Afstamming

meneer Hester Schuil
Hansmastrjitte 1
9103NR Dokkum Nederland
+31 (0)519297968
+31 (0)519297968
9103NR%20dokkum

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieIn New Forest, Zuid Engeland, leeft op grote bos en heides de New Forest Pony halfwild. Iedere pony heeft een eigenaar en jaarlijks worden de pony’s opgedreven en aan de hand van de brandmerken geïdentificeerd. De pony’s worden dan onderzocht en indien nodig behandeld door een dierenarts. De veulens ...meer
9 n r
i