Europa's grootste online paardenmarkt

Sympathischer, vielseitiger Wallach

Inseratsbild
 
 
1 video
Paard te koop
ID: 1480602
Prijscategorie D
€ 10.000 tot 15.000

Hannoveraan
Ruin
4 Jaar
166 cm, Stokmaat
Bruin
16-7-2018
Anett Müller
mevrouw Anett Müller
27367 Reeßum Duitsland
9
+49 (0)1622359316
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
VESUVIAN
Paard te koop
1480602
Prijscategorie D
€ 10.000 tot 15.000
Hannoveraan
Ruin
4 Jaar
166 cm
Bruin
Recreatief
Dressuur
Hunter
Springen
Hannoveraner Verband
plaats
27367 Reeßum
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Sympathischer ruhiger Wallach der durch seine enorme Rittigkeit besticht! Vesuvian wurde dreijährig schonend in unserem Betrieb angeritten. Durch sein immer positives auftreten ist er der Liebling aller! Unkompliziert zeigt er sich auch gegenüber seinen Artgenossen! Sei es auf der Weide, Stall oder Anhänger! Durch sein ausgeglichenes Wesen wird er gerne als “Vermittler” für neue Pferde in der Gruppe oder im Stall genommen. 
Erst Vierjährig haben wir begonnen ihn regelmäßiger zu springen. 
This text has been translated automatically.
Nice quiet gelding which impresses with its enormous rideability! Vesuvian was ridden from gently in our operation. Due to his always positive he is the favorite of all! He shows quickly towards his own kind! Whether on pasture, barn or trailer! By being balanced, it will be like as an "Agent" for new horses in the barn or in the group.
Just glad we started him regularly to jump.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Mooie rustige Ruin die overtuigt met zijn enorme rittigkeit! Vesuvian was gereden van zachtjes in onze werking. Als gevolg van zijn altijd positief is hij de favoriet van alle! Hij toont snel naar zijn eigen soort! Of op de weide, schuur of trailer! Door evenwichtig is, zal het worden als als een "Agent" voor de nieuwe paarden in de schuur of in de groep.
Gewoon blij dat we begonnen hem regelmatig om te springen.

Afstamming

Anett Müller

mevrouw Anett Müller
Zum Heidort 38
27367 Reeßum Duitsland
+49 (0)1622359316
Wij spreken:  de
27367%20reessum

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieEen van de belangrijkste warmbloed rassen voor de Duitse fokkerij is de Hannoveraan. Zijn ontstaan gaat terug tot aan het oprichten van de stoeterij Celle in Neder-Saksen in 1735. Als fokbasis werden Holsteiner en Engelse volbloeden van groot belang, ze gaven de Hannoveraan hardheid, uithoudingsverm ...meer
9 n r
i