Europa's grootste online paardenmarkt

Schöner Wallach

Inseratsbild
 
 
 
4 Video's
Paard te koop
ID: 1537514
€ 2.800 vraagprijs
Hannoveraan
Ruin
3 Jaar
164 cm, Stokmaat
Donkerbruin
8-11-2018
Privé aanbieder
meneer Karl-Wilhelm Stocks
40670 Meerbusch
Duitsland
9
+49 (0)1636282051
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
FELINO
Paard te koop
1537514
€ 2.800 vraagprijs
Hannoveraan
Ruin
3 Jaar
164 cm
Donkerbruin
Recreatief
plaats
40670 Meerbusch
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Felino ist ein wunderschöner symphatischer Wallach. Er ist gelehrig und sehr Personenbezogen. Immer super brav und unerschrocken. Er ist angeritten und ganz leichtrittig. Da er leicht ataktisch läuft ist er für Sportzwecke nicht geeignet und wird als Freizeitpferd abgegeben. Er braucht möglichst viel Auslauf und viel Bewegung, dann ist eine weitere Verbesserung des Gangbildes warscheinlich. Da er noch jung ist wäre ein erfahrener Reiter ideal.
Er ist Barhufer und kann das sicher auch bleiben.
Wir hoffen auf nette Anfragen für dieses tolle Pferd.
Hier gilt Platz vor Preis
This text has been translated automatically.
Felino is a beautiful, friendly gelding. He is docile and very personal. Always super nice and undaunted. He is ridden on and very light kick. Because it works easily ataktisch he is not suitable for sporting purposes and is emitted as a pleasure horse. He needs as much spout and plenty of exercise, then a further improvement of the gang image is likely. Since he is still young, an experienced rider would be ideal.
He is Barhufer and can be also.
We are looking for nice requests for this great horse.
Here is place before price
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Felino is een mooie, vriendelijke ruin. Hij is volgzaam en zeer persoonlijk. Altijd super mooi en onverschrokken. Hij wordt gereden op en zeer lichte kick. Omdat het werkt gemakkelijk ataktisch hij is niet geschikt voor sportieve doeleinden en wordt uitgestoten als een paard van plezier. Hij moet als veel uitloop, voldoende lichaamsbeweging, dan dreigt een verdere verbetering van het imago van de bende. Omdat hij nog jong is, is een ervaren renner zou ideaal zijn.
Hij kan is Barhufer en ook.
We zijn op zoek naar leuke verzoeken om dit groot paard.
Hier is plek voor prijs

Afstamming

meneer Karl-Wilhelm Stocks
Bommershöfer Weg 77
40670 Meerbusch Duitsland
+49 (0)1636282051
40670%20meerbusch

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieEen van de belangrijkste warmbloed rassen voor de Duitse fokkerij is de Hannoveraan. Zijn ontstaan gaat terug tot aan het oprichten van de stoeterij Celle in Neder-Saksen in 1735. Als fokbasis werden Holsteiner en Engelse volbloeden van groot belang, ze gaven de Hannoveraan hardheid, uithoudingsverm ...meer
9 n r
i