Europa's grootste online paardenmarkt

Liebe Vollblutstute

Inseratsbild
 
 
 
 
Paard te koop
ID: 1488353
Prijs op aanvraag
Engels volbloed
Merrie
20 Jaar
160 cm, Stokmaat
Bruin
6-8-2018
 

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Meer advertenties (1)
LAIKA
Paard te koop
1488353
Prijs op aanvraag
Engels volbloed
Merrie
20 Jaar
160 cm
Bruin
Fokken
Renpaard
Zuchtverband für deutsche Pferde
plaats
53809 Ruppichteroth
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Wir geben unsere 20-jährige Vollblutstute als Beisteller ab.
Sie war auf der Rennbahn, sollte zum Schlachter und ist dann über Umwege zu uns gekommen. Wir haben sie wieder aufgepäppelt, sowie auch geritten. Vor 3 Jahren hat sie bei uns ein tolles Hengstfohlen bekommen und ging ganz in ihrer Mutterrolle auf. Deswegen ist sie auch als Ziehmama oder Tante sehr gut einzusetzen.
Sie hat von Geburt an einen Schatten auf dem Auge, der sie aber nicht beeinträchtigt und auch nicht behandelt werden muss. Bei uns lebt sie im Sommer auf großen Weiden und im Winter im Offenstall und ist sehr verträglich.
Ein erfahrener Reiter kann sie nach Muskelaufbau sicherlich auch Reiten, sie ist aber absolut kein Anfängerpferd. Vom Boden ist sie jedoch wie ein Hündchen, was einem auf Schritt und Tritt folgt, genießt es geputzt und betüddelt zu werden.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Wij leveren onze 20 jaar oude volbloed merrie zoals door controller.
Ze was op de baan, moet naar de slachtbank en vervolgens kwam rechtstreeks naar ons. We hebben ze weer gevoed, en ook reed. 3 jaar geleden, ze kreeg een geweldige hengst met ons en ging op in de rol van haar moeder. Daarom is ze zeer goed te gebruiken als een Sleep moeder of tante.
Ze heeft een schaduw op het oog, die echter heeft geen invloed op hen geboren en ook niet moet worden behandeld. Met ons, ze woont in de zomer op het grote weilanden en in de winter in de open stal en is erg vriendelijk.
Een ervaren ruiter kan zeker ook paardrijden voor spieropbouw, het is absoluut niet een beginner-paard. Maar is moet worden gereinigd en betüddelt als een puppy, wat volgt een stap uit de grond.

AfstammingZucht- und Pensionsstall Matzinger

53809 Ruppichteroth Duitsland
+49 (0)1774170094
Wij spreken:  de

Zwaartepunt
 Lewitzer
 IJslander
 Anglo-Arabier
53809%20ruppichteroth
Meer advertenties (1) b
Goud
IJslander, Hengst, 4 Jaar, 136 cm DJARFUR FRÁ ÞVERÁ II
V: DRAUMUR FRÁ VALHÖLL | MV: HÖRGULL FRÁ STEDJA

Dekken
Zucht- und Pensionsstall Matzinger
DE-53809
Ruppichteroth
€ 300
(Dekgeld)
Advertentie bewaren

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieAlle Engelse volbloedpaarden stammen af van drie Arabierhengsten: 'Darley Arabian', 'Godolphin Arabian' en 'Byerley Turk'. Deze hengsten zijn gekruist met merries die verschillende eigenschappen hadden, en de nakomelingen werden streng geselecteerd. Er werd vooral gekeken naar snelheid en levenskrac ...meer
9 n r
i