c
Trakehner Hengst 2 Jaar 165 cm Zwart in Berlin
+1 Foto's

Hübscher Trakehner Nachwuchs von Hitmos

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID: 4028501
Plaatsingsdatum: 25-4-2024
Reclameoproep: 400
Advertentie opgemerkt: 8
€ 5.500
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

meer informatie



De Trakehner heeft zijn naam te danken aan de plaats Trakehnen in Oost Pruisen, waar het in het begin van de 18de eeuw door koning Friedrich Wilhelm gefokt werd. Er wordt streng naar gekeken of het ras wel zuiver gefokt wordt. Dit houdt in dat alleen Arabieren en volbloeden ter veredeling ingekruist ... Meer over het paarden ras Trakehner
Hengst
2 Jaar
165 cm
Zwart
Dressuur
Springen
is onbeleerd
is allrounder
halstermak
Zonder ijzers
Braaf bij de hoefsmid
Met paardenpaspoort

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Dieser Hengst wird später sicher mal ein tolles Pferd, welches vielseitig eingesetzt werden kann. Er ist 4.22 geboren und wird ein geschätztes Endmaß um die 165 cm bekommen. Er wächst im Herdenverband mit anderen Hengsten auf, wird gehändelt und ist halfterführig. Er meistert problemlos den Hufschmied und ist auch im Umgang ein ganz Lieber. Ist eher ein Spätentwickler und noch relativ schmal. Der Hengst ist russisch gezogen. Sein Vater ist Hitmos und seine Mutter heißt Poliuschka von Orson. Er besitzt deutsche Papiere. Später wird er sicherlich ein toller Partner für die Freizeitgestaltung oder für kleinere Turniere.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Deze hengst zal zeker een geweldig paard worden dat op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Hij is geboren op 4.22 en zal een geschatte eindhoogte hebben van rond de 165 cm. Hij zal opgroeien in een kudde met andere hengsten, wordt behandeld en is halstertrainer. Hij beheerst de hoefsmid zonder problemen en is ook erg fijn in de omgang. Hij is laat ontwikkeld en nog relatief smal. De hengst is Russisch gefokt. Zijn vader is Hitmos en zijn moeder is Poliuschka van Orson. Hij heeft Duitse papieren. Hij zal zeker een geweldige partner zijn voor vrijetijdsactiviteiten of voor kleinere wedstrijden.

Afstamming

plaats

14089 Berlin, Berlin
Duitsland


Aanbieder

Anonieme

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen
9 n r
i