c
Lease- of bijrijdpaard/-pony gezocht || Bijrijd(st)er / verzorg(st)er aangeboden
Lease- of bijrijdpaard/-pony gezocht || Bijrijd(st)er / verzorg(st)er aangeboden

Lease- of bijrijdpaard/-pony gezocht || Bijrijd(st)er / verzorg(st)er aangeboden

Type advertentie: Ruiter zoekt paard
advertenties ID: 3892106
Plaatsingsdatum: 3-1-2024
Reclameoproep: 25
€ 0,00 maandelijks budget
Privé aanbieder
7006AJ Doetinchem
Nederland
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
n opdracht gezocht:
(Doetinchem en omstreken)

Ik zoek een leuk paard / pony die ik (buiten mijn huidige verzorgpaard, school en werk) wat extra aandacht en beweging mag geven. Omgeving Doetinchem en omstreken (30/40 min. fietsafstand agz ik scooter tot m’n beschikking heb). Hoevaak ik kan hangt ook af van de afstand (hoe dichterbij, hoe vaker)
Bereid om een bijdrage te leveren of betalen (in overleg)

Ik ben 16 jaar oud en houd al van kleins af aan van paarden. Ik ben begonnen met privélessen toen ik ongeveer 7 was, maar ging kort daarna al naar groepslessen op een andere manege. Ik heb denk ik zo’n 3/4 jaar op die manege gereden en vanwege privé redenen gestopt om vervolgens paarden voor eigenaren te gaan verzorgen en rijden. Je zou dus kunnen zeggen dat ik zo’n 4/5 jaar ervaring heb met niet-manegepaarden. Ik ben vanalles tegengekomen, van ijslanders tot sportpony’s tot ex-springpaarden tot fjorden en haflingers. Om deze reden ben ik ook bekend met het uitvoeren van klusjes, en vind dat geen enkel probleem om te doen. Ik vind klusjes als bijdrage prima, maar ben ook bereid om een financiële bijdrage te doen. Hier kunnen we denk ik wel over uit komen. (een vast leasebedrag is ook prima) 

Op dit moment verzorg ik een ander paardje (daar ga ik 1x in de week heen) maar ik zou graag wat meer willen werken aan mezelf wat betreft dressuur en springen etcetera. Ik ken de basis en meer, maar moet nu vooral werken aan het rijden van een soepele overgang naar de galop en het nagevelijk rijden. Vanaf daar wil ik verder groeien. Ik ben dan ook bereid om les te nemen  Zat zelf te denken aan 1x in de 2 weken, of 1x in de maand, maar wat anders is mogelijk in overleg. Ik ben vrij flexibel wat betreft welke instructrices.

Ik kan zo’n 2 á 3 x in de week, maar wederom is er in overleg meer of minder mogelijk (hangt ook af van afstand). Vanzelfsprekend gaat het mij niet alleen om het rijden, ik zou ook graag af en toe willen afwisselen d.m.v. wandelen, longeren, grondwerk, of gewoon lekker tutten  Ik ben niet bang voor sensibelere, vlottere of wat ‘pittige’/eigenwijze paarden.

Ik ben denk ik rond de 1.70m en zoals eerder benoemd al in bezitting van een scooterrijbewijs. Geen mooi-weer ruiter. Ik zou dan niet uren lang naar buiten gaan maar als rijden ivm de bak niet gaat dan zal ik naar binnen gaan of gewoon lekker op stal wat doen.

Ik ben gemotiveerd, en kan ook S’avonds langsgaan of om bij wijze van spreken “even” een deken te wisselen of dergelijk, en heb geen problemen met slecht weer aangezien ik een scooter heb en geen lange afstanden hoef te fietsen.

Nog vragen? Of interesse in foto’s of filmpjes? Stuur dan graag een berichtje! Ik reageer zo snel mogelijk 

Ps; met toestemming zou ik het ook leuk vinden om foto’s te delen op sociale media zoals insta of tiktok waarop u mij uiteraard mag volgen! Liever niet? Dan is dat ook geen probleem!

Gewenste locatie

7006AJ Doetinchem
Binnen een straal van 10 km
Nederland


Aanbieder

Privé aanbieder
E
7006AJ Doetinchem
Nederland

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen
Privé aanbieder
E
7006AJ Doetinchem
Nederland
i