c
Hannoveraan Merrie 19 Jaar 163 cm Brauner in Zehnhausen
+4 Foto's

Lara sucht liebevolles Zuhause

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID: 3933025
Plaatsingsdatum: 12-2-2024
Reclameoproep: 1334
Advertentie opgemerkt: 19
Prijscategorie  tot € 2.500
Privé aanbieder
56477 Zehnhausen
Duitsland
9
+49 (0)15... tonen
Te merken
Afdrukken
r Aanklacht

meer informatie



Een van de belangrijkste warmbloed rassen voor de Duitse fokkerij is de Hannoveraan. Zijn ontstaan gaat terug tot aan het oprichten van de stoeterij Celle in Neder-Saksen in 1735. Als fokbasis werden Holsteiner en Engelse volbloeden van groot belang, ze gaven de Hannoveraan hardheid, uithoudingsverm ... Meer over het paarden ras Hannoveraan
Merrie
19 Jaar
163 cm
Brauner
Recreatief
English Pleasure
is geregistreerde fokmerrie
met koopcontract
is verkeersmak
is braaf op trailer
Zonder ijzers
Braaf bij de hoefsmid
Met paardenpaspoort

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Italiaans
  • Poolse
  • Zweedse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Lara ist eine hübsche, sehr menschbezogene Hannoveranerstute mit guter Ausbildung und einwandfreiem Charakter. Sie ist schmiede- und verladefromm und hat keine Unarten. Sie ist Offenstall gewohnt, möchte aber abends gerne in ihre Box. 

Aufgrund familiärer Umstände wird sie aktuell nicht mehr geritten. Deshalb sucht sie einen liebevollen Menschen, der sie im Gelände oder auf dem Platz bewegt und sich ansonsten viel mit ihr beschäftigt. 

Lara ist sehr lieb und verschmust, aber kein Pferd für Reitanfänger. Eine gute klassische Ausbildung und eine ruhige, sichere Reitweise wird vorausgesetzt. Wer in der Freizeit gerne ins Gelände geht und nicht auf einer Schlaftablette sitzen will, wird mit Lara viel Spaß haben. 

Die Fotos zeigen Lara noch im Winterfell und mit ein paar Kilo Reserve :-)

Platz vor Preis!
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Lara is een mooie, zeer mensgerichte Hannoveraanse merrie met een goede training en een onberispelijk karakter. Ze is makkelijk te hanteren en te belasten en heeft geen ondeugendheid. Ze is gewend aan een open stal, maar is 's avonds graag in haar box.

Door familieomstandigheden wordt ze momenteel niet meer bereden. Ze is daarom op zoek naar een liefdevol persoon die haar op de wei of in de bak wil trainen en verder veel tijd met haar wil doorbrengen.

Lara is heel lief en knuffelig, maar geen paard voor beginners. Een goede klassieke training en een rustige, zelfverzekerde rijstijl zijn vereist. Iedereen die er in zijn vrije tijd graag op uit trekt en niet op een slaappil wil zitten, zal veel plezier beleven aan Lara.

Op de foto's staat Lara nog in haar wintervacht en met een paar kilootjes reserve :-)

Plaats voor prijs!

Document

Afstamming

Aanbieder

Privé aanbieder
E
56477 Zehnhausen
Duitsland

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld



Bericht sturen
9 n r
Privé aanbieder
E
56477 Zehnhausen
Duitsland
i