Europa's grootste online paardenmarkt

Ein sehr präsenter Welsh C Wallach- schwarze Schönheit

Inseratsbild
 
 
 
 
Paard te koop
ID: 1571993
€ 3.000 vraagprijs
Welsh-C
Ruin
3 Jaar
137 cm, Geschatte stokmaat
Zwart
17-3-2019
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Paard te koop
1571993
€ 3.000 vraagprijs
Welsh-C
Ruin
3 Jaar
137 cm
Zwart
Recreatief
Dressuur
Mennen
Eventing
Welsh Pony and Cob Society

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Ein toller im Welsh C-typ stehender Wallach. Schwarz mit ausdruckstarkem Gesicht und überdurchschnittlichen Bewegungen. Ein junger Mann mit sehr grossem Potenzial für die Freizeit oder den Sport. Er wird im Welsh C- Mass von 137 cm voraussichltich bleiben. Momentan misst er ca 134cm.
Er ist im Herdenverband aufgewachsen, geimpft und entwurmt und ist ein echter Hingucker. Wir fangen gerade an ihn mit Gewicht zu longieren und dann anzureiten.
Anschauen lohnt sich.

 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Een grote in de Welsh C Typ de ruin. Zwart met sterke expressie gezicht en bovengemiddelde bewegingen. Een jonge man met een groot potentieel voor recreatie of sport. Hij blijft in de Welsh c afmetingen van 137 cm voraussichltich. Momenteel meet hij ongeveer 134cm.
Hij groeide op in de kudde, ingeënt en ontwormd en is een echte eye-catcher. We zijn net beginnen te Longeren hem met gewicht en vervolgens te rijden.
Moeite waard een kijkje.

plaats
55494 Rheinböllen
Duitsland

Afstamming

+49 (0)1749765275
55494%20rheinboellen

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld


Bericht sturen

meer informatieWelsh pony’s van de sectie C vallen onder het Cob-Type. Dit is een kleine vorm van de Welsh Cob, welke door een kruising van de oorspronkelijke Pony’s Cob en de Welsh Mountain Pony is ontstaan. Vroeger werd de Welsh-C pony in Groot Brittannië overwegend als lastdier of voor de koets ingezet. Tegenwo ...meer
9 n r
i