Europa's grootste online paardenmarkt

Kräftiger, unverbrauchter Welsh Pony Wallach sucht neues Zuhause

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
+2 Foto's
Paard te koop
ID: 1480147
€ 1.700
Welsh-C
Ruin
10 Jaar
137 cm, Stokmaat
Gevlekt-paard
15-7-2018
 

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
CHUCKY
Paard te koop
1480147
€ 1.700
Welsh-C
Ruin
10 Jaar
137 cm
Gevlekt-paard
Recreatief
plaats
38667 Bad Harzburg
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Zum Verkauf steht ein 2008 geborener, 137 cm großer Pony Wallach. Chucky wird im Gelände und auf dem Platz geritten, zeigt sich dabei sehr lernwillig und will gearbeitet werden. Momentan wird er meist 1x wöchentlich geritten, ansonsten wird er longiert, Spaziergänge kennt er, sowie Bodenarbeit; im normalen Straßenverkehr läuft er sicher; eher mutig als ängstlich. Der Wallach ist kein Anfänger- oder Kinderpony, da er jemanden braucht der ihm zeigt wo es langgeht. Wenn man sich bei Chucky durchgesetzt hat, ist er wunderbar zu reiten. Aufgrund seines kräftigen Gebäudes kann er bis 65 kg tragen. Chucky ist absolut unverbraucht, da mit ihm noch nicht viel gearbeitet wurde. Daher benötigt er noch mehr Ausbildung. Aufgrund eines Unfalls hat er nur noch 1 Auge, was ihn aber nicht behindert. Im Auftrag von Privat zu verkaufen.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Verkoop is een 2008 geboren, 137 cm-grote pony ruin. Chucky wordt gereden in het gebied en op het plein, shows zijn zeer leergierig en wil werken. Op dit moment is hij bereden meeste 1 x per week, anders zal hij lunge, hij, evenals de grond werken; weet wandelingen in het normale verkeer is het zeker; meer brave dan angstig. De ruin is niet een beginners of kinderen pony, omdat hij moet iemand die laat zien hoe het hem heeft gedaan. Als een door Chucky heeft gebruikt, is hij geweldig om te rijden. Als gevolg van zijn sterke gebouw, kan hij tot 65 kg dragen. Chucky is absoluut vers, omdat niet veel met hem werkte. Het vereist daarom nog meer opleiding. Als gevolg van een ongeval, heeft hij slechts 1 oog, wat maar niet gehinderd hem. In opdracht van particuliere verkoop.
+49 (0)15253593646

Zwaartepunt
 Dressuurpaarden
 Tuigpaarden
 Recreatiepaarden
 Springpaarden
 Westernpaarden
 Showpaarden
 Appaloosa
31582%20nienburg-%28weser%29

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieWelsh pony’s van de sectie C vallen onder het Cob-Type. Dit is een kleine vorm van de Welsh Cob, welke door een kruising van de oorspronkelijke Pony’s Cob en de Welsh Mountain Pony is ontstaan. Vroeger werd de Welsh-C pony in Groot Brittannië overwegend als lastdier of voor de koets ingezet. Tegenwo ...meer
9 n r
i