Europa's grootste online paardenmarkt

Sehr liebes Welsh A Pony

Inseratsbild
 
 
 
Paard te koop
ID: 1572015
€ 1.900 vraagprijs
Welsh-A
Merrie
5 Jaar
110 cm, Geschatte stokmaat
Bruin
8-1-2019
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
BC PERDIATA
Paard te koop
1572015
€ 1.900 vraagprijs
Welsh-A
Merrie
5 Jaar
110 cm
Bruin
Recreatief
Mennen
Fokken
Show
Pferdezuchtverband Rheinland-Pfalz-Saar e.V

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Sehr liebes und bewegungsstarkes Welsh A Pony. Sie ist lieb im Umgang, kennt Sattel und Freispringen. Macht gerne Bodenarbeit. Ist in der Gruppe gross geworden und sehr verträglich. Möchte weiter gefördert und angeritten werden-leider haben wir den passenden Reiter dafür nicht daher günstig in liebe fördernde Hände abzugeben.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Zeer lieve en beweging-sterke Welsh A Pony. Ze is zoet in behandeling, op de hoogte van het zadel en vrij springen. Houdt woord werk. Geworden grote in de groep en zeer vriendelijke. Wil graag verder ontwikkelde en gereden zal helaas hebben wij om het juiste tabblad voor dit niet zo goedkoop in liefde ter ondersteuning van de handen.
plaats
55494 Rheinböllen
Duitsland

Afstamming

+49 (0)1749765275
55494%20rheinboellen

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieWelsh pony’s zijn onderverdeeld in vier verschillende secties. In sectie A horen volgens de Welsh Stud Book (Welsh-stamboek) de Welsh Mountain pony’s. Deze pony’s mogen maximaal 1.22 meter groot worden. Caesar zou aan de Bala-Meer in Noord Wales een stoeterij gehad hebben met Welsh Mountain pony’s. ...meer
9 n r
i