Europa's grootste online paardenmarkt

Toller Quarterhorse Wallach für den ambitionierten Freizeitreiter

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+8 Foto's
Paard te koop
ID: 1501580
€ 4.000 vraagprijs
Quarter Horse
Ruin
13 Jaar
150 cm, Stokmaat
Vos
12-9-2018
Privé aanbieder
94249 Bodenmais
Duitsland
9
+49 (0)17680188293
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
ROCKER `54
Paard te koop
1501580
€ 4.000 vraagprijs
Quarter Horse
Ruin
13 Jaar
150 cm
Vos
Western
Recreatief
plaats
94239 Ruhmannsfelden
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Rocker´54 ist ein 13-jähriger Quarter-Appaloosa Mix mit weißem Stichelhaar und einem Stockmaß von 150 cm.

Er besitzt schöne, weiche Gänge und wurde sehr gut geritten. Auch vom Boden aus wurde er viel gearbeitet. Im alltäglichen Umgang/Situationen (Führen, Füttern, Misten, Hunde, Kühe, Traktoren) ist er sehr brav. 
Rocker ist unverbraucht und lernwillig, weshalb ich ihn sehr gerne in fördernde Hänge abgeben würde. Sowohl unter dem Sattel als auch vom Boden aus reagiert er auf feine Hilfen. 
Rocker geht brav in der Halle, sowie im Gelände, allein als auch in der Gruppe. Jedoch wird er manchmal, wenn er alleine ist, etwas nervös was sich in einem schnelleren Tempo zeigt. Er ist jedoch in solchen Situationen jederzeit handlebar, wird allerdings daher nur an erfahrene Reiter abgegeben.

Vorne ist Rocker etwas x-ig und benötigt deshalb Hufeisen. Bis auf diese kleinen Fehlstellung hat er keinerlei Probleme und war auch nie krank. Er wurde regelmäßig geimpft, entwurmt und dem Hufschmied vorgestellt.

Ich gebe ihn her, da ich gerne in den Cutting-Sport einsteigen möchte und ihm hierfür die Veranlagung fehlt.
 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Rocker ´ 54 is een 13 jaar oude appaloosa kwartaal mix met witte kort haar en een hoogte van 150 cm.

Hij heeft mooie, zachte cursus en heeft zeer goed bereden zijn. Hij werkte veel zelfs uit de grond. In de dagelijkse omgang/situaties (hardlopen, voeding, mucken, honden, koeien, trekkers), is hij zeer goed.
Rocker is ongebruikt en leergierig, dus ik graag hem afzien zouden in de ondersteuning van hellingen. Zowel vanaf de grond en onder het zadel reageert hij op prima ondersteuning.
Rocker is rustig in de hal, evenals in het terrein alleen, evenals in de groep. Echter, hij is soms, wanneer hij is alleen, in een sneller tempo toont beetje nerveus wat. Het is verkoopbaar te allen tijde in dergelijke situaties echter geleverd echter alleen aan ervaren renners.

Voorste rocker is sommige x-ig en vereist bijgevolg Horseshoe. Omhoog op deze kleine misvorming, die hij heeft geen problemen en het was nooit ziek. Hij was regelmatig ingeënt, ontwormd en de smid.

Ik geef hem omdat ik wil graag ingaan op de sport van snijden en voor dit doel de beoordeling ontbreekt.

Afstamming

94249 Bodenmais Duitsland
+49 (0)17680188293
94249%20bodenmais

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieAmerican Quarter Horse, ook Quarter Horse genoemd komt oorspronkelijk uit de USA en is het meest verspreide paardenras over de wereld. Over de hele wereld zijn er 4.6 miljoen geregistreerde Quarter Horses. Het ras is ontstaan in de 17de eeuw, toen rijke plantagebezitters uit Virginia en Carolina bes ...meer
9 n r
i