Europa's grootste online paardenmarkt

Ganz lieber PRE als Freizeitpferd abzugeben

Inseratsbild
 
 
Paard te koop
ID: 1579013
€ 5.000
P.R.E.
Ruin
12 Jaar
165 cm, Stokmaat
Bruin
11-1-2019
Louise Krämer
47804 Krefeld Duitsland
9
+49 (0)15127076467
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Paard te koop
1579013
€ 5.000
P.R.E.
Ruin
12 Jaar
165 cm
Bruin
Recreatief

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Schweren Herzens habe ich mich dafür entschieden meinen 12 jährigen PRE Wallach abzugeben. Ich reite Dressur auf M Niveau was leider zu viel ist für meinen ganz lieben Spanier. Er hatte eine Verletzung am Fesselträger, ist aber wierder im Aubau und kann und darf leichte Dressurarbeiten machen. Ich gebe ihn aber als Freizeitpferd ab und daher weit unter Preis. Ich suche für ihn einen Platz auf Lebenszeit. Er ist in jeder Lebenslage ein Schatz. Er ist sehr umgänglich und anhänglich, versteht sich gut mit anderen Pferden und ist im Gelände auch alleine ganz lieb. Ein echter Schatz. 

Falls Sie Fragen haben, auch gerne über Whatsapp 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Schoorvoetend heb ik besloten om mijn 12-jarige PRE ruin. Ik rijd dressuur M niveau wat is te veel voor mijn zeer lieve Spaans. Hij had een letsel aan de steun van de enkel, maar badkamers in de bouw kunnen en moeten licht werk van dressuur. Ik geef hem maar als een plezier paard af en dus ruim onder de prijs. Ik ben op zoek naar een plek in het leven voor hem. Hij is een schat in elke situatie. Hij is erg gezellig en aanhankelijk, is goed met andere paarden en is ook alleen heel fond op het terrein. Een echte schat.

Als u vragen, ook over Whatsapp hebt
plaats
47259 Duisburg
Duitsland

Louise Krämer

47804 Krefeld Duitsland
+49 (0)15127076467
Wij spreken:  de
47804%20krefeld

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieHet oorspronkelijk uit Spanje komende barokpaardenras Andalusiër, heet eigenlijk Pura Raza Espanola, afgekort P.R.E.. En is wereldwijd bekend om zijn edelheid, veerkracht, moed en mensgerichtheid. De naam Andalusiër wordt gegeven aan paarden die gekruist zijn met Arabieren of volbloeden. De raszuive ...meer
9 n r
i