Europa's grootste online paardenmarkt

Bildhübsche Paso Peruano Stute sucht neues Zuhause

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
+3 Foto's
Paard te koop
ID: 1587815
€ 4.900
Paso Peruano
Merrie
5 Jaar
150 cm, Stokmaat
Bruin
24-1-2019
Therapie- & Ausbildungsstall Beck
88079 Kressbronn am Bodensee Duitsland
9
+49 (0)1738076884
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Meer advertenties (1)
PAULINA ES
Paard te koop
1587815
€ 4.900
Paso Peruano
Merrie
5 Jaar
150 cm
Bruin
Gang
Recreatief

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Bildhübsche Paso Peruano Stute mit voller Abstammung sucht ihren Menschen. Sie wird im Mai 5 Jahre alt und hat ein Stm von ca 150m. Paulina ist absolut anhänglich und Menschenbezogen und freut sich auf ihre täglichen Kuscheleinheiten. Sie kommt direkt vom Züchter und hat bisher keine schlechten Erfahrungen gesammelt. Die hübsche Stute wurde letztes Frühjahr leicht angeritten und dann nochmal komplett in Ruhe gelassen. Wir haben nun wieder begonnen ihr den Sattel aufzulegen und es saß auch schon das erste Mal wieder jemand auf ihr. Paulina ist absolut brav im Umgang und lässt sich auch von Kindern putzen führen sowie satteln. Sie wäre nun bereit mit ihrer Bezugspersonen sich auf neue Schritte einzulassen.

Paulina lebt bei uns im Offenstall in genischter Herde. Sie war frisch beim Hufschmied und hat ein aktuelles Gesundheitszeugnis.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Mooie Paso Peruano Mare op zoek met volledige afdaling met hun mensen. Ze is 5 jaar oud in mei en heeft een STM voor ca 150m. Paulina is absoluut toegewijd en Menschenbezogen en ziet ernaar uit om hun dagelijkse knuffelen eenheden. Het komt direct van de teler en tot nu toe geen slechte ervaringen heeft verzameld. De mooie merrie was gemakkelijk gereden afgelopen voorjaar en dan weer volledig met rust gelaten. We zijn weer begonnen om het zadel op haar en het weer zat ook was de eerste keer iemand op het. Paulina is absoluut eerlijk in de omgang en laat kinderen opruimen lood, evenals zadel. Ze zou klaar zijn met hun verzorgers aan te gaan op nieuwe stappen.

Paulina woont bij ons in de open stal in genischter beslag. Ze was fris met de hoefsmid en heeft een huidige gezondheidscertificaat volgens het model.


Therapie- & Ausbildungsstall Beck

88079 Kressbronn am Bodensee Duitsland
+49 (0)1738076884
Wij spreken:  de
88079%20kressbronn-am-bodensee
Meer advertenties (1) b
Platina
Paso Peruano, Merrie, 11 Jaar, 148 cm, Bruin
Recreatief
Therapie- & Ausbildungsstall Beck
DE-88079
Kressbronn am Bodensee
€ 3.500
Advertentie bewaren

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieDe Paso Peruano is een gangenpaard en komt net als de Criollo van de Spaanse Iberern. Het ras is bijzonder door de aanleg voor de Tölt, welke te onderscheiden is in de langzame „Pasollano“ en de iets snellere „Sobrandando“. Een andere opvallende gang is de „Termino“ hierbij beweegt het paard zijn vo ...meer
9 n r
i