Europa's grootste online paardenmarkt
Inseratsbild
 
 
 
 
1 video
te merken
Afdrukken

barocker PRE Hengst

advertentie pakket: Paard te koop
Inserats ID: 1809186
plaatsingsdatum: 10-11-2019
€ 7.900
Jutta Bonstedt Kloehn
04200 Tabernas Almeria Spanje
9
+34 (0)630322494
CARAMELO
P.R.E.
Warmbloed
Hengst
3 Jaar
163 cm
Bruin
Dressuur
Recreatief
Associacion Nacional De Criadores de Caballos de Pura Raza Espanola (ANCCE)

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Poolse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Dieser barocke PRE Hengst wurde am 15.02.2016 geboren und sein derzeitiges Stockmaß beträgt 1, 63 m. Caramelo stammt aus den Zuchtlinien Granda/Benitez ab. Er hat ein freundliches Wesen und im Umgang ist er absolut leicht zu händeln. Seine Grunderziehung ist top. Caramelos exzellente Blutlinien spiegeln sich in seinem Gangwerk sofort wieder. Er kennt den Sattel und die Trense, ebenso das Reitergewicht auf seinem Rücken mit Longenführer im Schritt und Trab.Dabei zeigt er sich mega gelassen und absolut brav. Die jaehrliche Zahnkontrolle wurde im Oktober 2019 durchgefuehrt. 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Deze barokke PRE hengst werd geboren op 15.02.2016 en de huidige stok grootte is 1, 63 m. Caramelo is afstamt van de stam lijnen Granda/Benitez. Hij heeft een vriendelijke aard en in de omgang is hij absoluut gemakkelijk te hanteren. Zijn basisonderwijs is top. De uitstekende bloedlijnen van Caramelo worden onmiddellijk weerspiegeld in zijn gang. Hij kent het zadel en de trense, evenals het gewicht van de rijder op zijn rug met longenführer in het Kruis en draf. hij toont zichzelf Mega kalm en absoluut goed. De jaarlijkse tandheelkundige controle werd uitgevoerd in oktober 2019.

plaats

04200 Tabernas Almeria
Spanje

Aanbieder

Jutta Bonstedt Kloehn
E
04200 Tabernas Almeria
Spanje

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld


Bericht sturen

Verdere reclame van de aanbieder

meer informatieHet oorspronkelijk uit Spanje komende barokpaardenras Andalusiër, heet eigenlijk Pura Raza Espanola, afgekort P.R.E.. En is wereldwijd bekend om zijn edelheid, veerkracht, moed en mensgerichtheid. De naam Andalusiër wordt gegeven aan paarden die gekruist zijn met Arabieren of volbloeden. De raszuive ...meer
9 n r
Jutta Bonstedt Kloehn
E
04200 Tabernas Almeria
Spanje
i