Europa's grootste online paardenmarkt

ESCOLITA - ein typvolles+beeindruckendes Stutfohlen von ESCOLAR!

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+7 Foto's
Paard te koop
ID: 1634670
Prijs op aanvraag
Oldenburger
Merrie
Veulen (02/2019)
Vos
20-4-2019
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
ESCOLITA
Paard te koop
1634670
Prijs op aanvraag
Oldenburger
Merrie
Veulen (02/2019)
Vos
Dressuur
Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes e.V. (OL)

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Wenn Sie ein besonderes Fohlen vom Ausnahmehengst ESCOLAR suchen, nehmen Sie bitte mit uns Verbindung auf. Der Vater ESCOLAR steht mit einem Zuchtwert von 169 an der Spitze der FN-Zuchtwertschätzung. Die eigenen Erfolge des Hengstes bei Turnieren und Championaten sprechen für sich.
ESCOLITA wurde am 24. Febr. 2019 geboren und entwickelt sich herausragend gut. Schon in den ersten Lebenswochen machte das Fohlen außergewöhnlich gute Entwicklungssprünge. Es ist sehr korrekt gebaut ( siehe Photos ) und bietet zweifellos entsprechendes Potential für die Zukunft.
Bei ernsthaftem Interesse Anfragen über Email: dinkla@t-online.de oder WhatsApp (01724310900).

Das Fohlen ist kein WFFS-Träger!
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Als u op zoek bent voor een speciale veulen door de uitzondering hengst ESCOLAR, neem contact met ons op. De vader van ESCOLAR is de FN fokken van de schatting van de waarde met een waarde van het fokken van 169 bovenaan. De eigen successen van de hengst op toernooien en kampioenschappen spreken voor zich.
ESCOLITA werd geboren op 24 februari 2019 en zeer goed ontwikkeld. Al in de eerste weken van het leven, de Colt buitengewone sprongen gemaakt. Het is zeer correct gebouwd (zie foto's) en biedt zonder enige twijfel hetzelfde potentieel voor de toekomst.
Bent u serieus geïnteresseerd vragen via e-mail: dinkla@t-online.de of WhatsApp (01724310900).

Het veulen is niet WFFS ondersteuning!
plaats
26532 Großheide
Duitsland

Afstamming

+49 (0)91020
Wij spreken:  de
26556%20westerholt

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieDe Oldenburger is een sportpaardenras uit Noord Duitsland. Oldenburger hebben internationaal al vele successen behaald in het springen, dressuur en de eventing. Oorspronkelijk waren de Oldenburger zware werkpaarden, maar in de 19de eeuw kwam er steeds meet vraag naar een elegant en sterk koetspaard. ...meer
9 n r
i