Europa's grootste online paardenmarkt

Holsteiner Wallach von Casall

Inseratsbild
 
 
1 video
Paard te koop
ID: 1467767
€ 25.500 vraagprijs
Holsteiner
Ruin
7 Jaar
173 cm, Stokmaat
Zwartbruin
14-6-2018
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
CASSAWIE
Paard te koop
1467767
€ 25.500 vraagprijs
Holsteiner
Ruin
7 Jaar
173 cm
Zwartbruin
Springen
Recreatief
Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Verkaufen unseren selbst gezogenen und ausgebildeten Wallach von Casall ,Caligula I ,Corde la Bryere . Er ist ein Seher unkompliziertes Pferd mit einer sehr guten Arbeitseinstellung und viel Vermögen am Sprung. Er ist aktuell bis Springpferdeprüfung der Klasse M platziert. Er ist ein Pferd um gleich weiter zu reiten in der laufenden Turniersasion.
This text has been translated automatically.
Sell our self drawn and trained gelding by Casall, Caligula I, corde la Bryere. He is a seer uncomplicated horse with a very good attitude to work and much fortune in the jump. He is currently placed to geyser examination of class M. He is a horse right on to ride in the ongoing Turniersasion.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Verkopen ons zelf getrokken en getraind door Casall, Caligula I, corde la Bryere ruin. Hij is een ziener ongecompliceerd paard met een zeer goede houding aan werk en veel geluk in de sprong. Hij staat momenteel geiser onderzoek van klasse M. Hij is een paard recht op te rijden in de lopende Turniersasion.
plaats
22959 Linau
Duitsland

Afstamming

Ramona Wiesner

22959 Linau Duitsland
+49 (0)1791116921
Wij spreken:  de

Zwaartepunt
Holsteiner
Oldenburger Springpaard
Oldenburger
22959%20linau

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieDe Holsteiner komt uit Schleswig-Holstein in Duitsland. Het is een van de belangrijkste paardenrassen in de Duitse warmbloed fokkerij en daar ook niet meer weg te denken. In de middeleeuwen was de Holsteiner een zwaar werkpaard. Tot aan de tweedewereldoorlog werd het ras ook ingezet als cavalerie pa ...meer
9 n r
i