Europa's grootste online paardenmarkt

Bildschönes Püppchen v.Contendro I - Cor de la Bryere - Landgraf

 
 
 
1 video
Paard te koop
ID: 1478403
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000

Holsteiner
Merrie
4 Jaar
158 cm, Stokmaat
Zwartbruin
11-7-2018
 

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Meer advertenties (1)
Paard te koop
1478403
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000
Holsteiner
Merrie
4 Jaar
158 cm
Zwartbruin
Springen
Dressuur
Recreatief
Eventing
Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes
plaats
26160 Bad Zwischenahn
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Greta ist eine 4-jährige Holsteiner Stute mit außergewöhnlichem Pedigree aus dem bekannten Holsteiner Stamm 741 ( Cardento ) somit wäre sie auch äußerst interessant für die Zucht. Sie verfügt über drei gute GGA und ist charakterlich einfach zum lieb haben. Beim Springen zeigt sie bereits eine tolle Technik. Außerdem hat sie einen sehr hohen Blutanteil und mit Contendro I ( Welbtbester Vielseitigkeitsvererber der letzten drei Jahre laut WBFSH ) als Vater, die besten Vorraussetzungen um ein tolles Vielseitigkeitspferd zu werden. Da sie spät geboren ist, wird sie jetzt erst angeritten. Beim Longieren zeigt sie eine gute Arbeitseinstellung.  
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Greta is een 4-jarige Holsteinse merrie met een uitzonderlijke pedigree van de beroemde holsteiner paard meester 741 (Cardento) dus het zou ook zeer interessant voor de fokkerij. Het heeft drie goede GGA en charakterlich gewoon om de liefde is. Wanneer springen, toont al het een geweldige techniek. Ze heeft ook een zeer hoog percentage van bloed en Contendro I (Welbtbester ongeëvenaarde afgelopen drie jaar volgens de WBFSH) als de vader, de beste voorwaarden voor een grote veelzijdigheid als met het paard. Omdat ze laat geboren, zal ze worden bereden tot nu. Bij het Longeren blijkt een goede werk-houding.

Afstamming

JLW Sport- und Zuchtpferde

26133 Oldenburg Duitsland
+49 (0)1794412247
+49 (0)1794412246
Wij spreken:  de
26133%20oldenburg
Meer advertenties (1) b
Platina
met video
Trakehner, Ruin, 5 Jaar, 170 cm, Zwart
V: TARISON | MV: HERALDIK XX

Dressuur - Recreatief - Springen - Eventing
JLW Sport- und Zuchtpferde
DE-27283
Verden (Aller)
Prijscategorie E
€ 15.000 tot 25.000

Advertentie bewaren

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieDe Holsteiner komt uit Schleswig-Holstein in Duitsland. Het is een van de belangrijkste paardenrassen in de Duitse warmbloed fokkerij en daar ook niet meer weg te denken. In de middeleeuwen was de Holsteiner een zwaar werkpaard. Tot aan de tweedewereldoorlog werd het ras ook ingezet als cavalerie pa ...meer
9 n r
i