Europa's grootste online paardenmarkt

Holsteiner Stute - L gewonnen

Inseratsbild
 
1 video
Paard te koop
ID: 1504425
€ 4.500 vraagprijs
Holsteiner
Merrie
11 Jaar
165 cm, Stokmaat
Bruin
12-9-2018
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Zickzack 2
Paard te koop
1504425
€ 4.500 vraagprijs
Holsteiner
Merrie
11 Jaar
165 cm
Bruin
Springen
M geplaatst
Recreatief
Verband der Züchter des Holsteiner Pferdes
plaats
35745 Herborn
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Moderne Holsteiner Stute von New Quidam aus dem Stamm 569. Sie ist stets arbeitswillig und hat Spaß am Springen. Im Parcours ist sie immer schnell unterwegs und daher nicht für Anfänger geeignet. Im Gelände ist sie zwar brav, wird aber gerne im Galopp etwas schneller. Sie wird auch im Schulbetrieb eingesetzt. 
This text has been translated automatically.
Modern Holsteiner Mare from new Quidam from the tribe of 569. She is always willing and has fun at the competition. In the course it is suitable for beginners always fast on the road and therefore not. In the grounds is indeed good, is something like faster at a gallop. It is used in the running of the school.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Moderne Holsteinse merrie van nieuwe Quidam uit de stam van 569. Ze is altijd bereid en heeft plezier in de competitie. In de cursus is geschikt voor beginners altijd snel op de weg en daarom niet. In het buitengedeelte is inderdaad goed, is iets sneller op een galop. Het wordt gebruikt in de werking van de school.

Afstamming

+49 (0)15163434990
Wij spreken:  de
35688%20dillenburg

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieDe Holsteiner komt uit Schleswig-Holstein in Duitsland. Het is een van de belangrijkste paardenrassen in de Duitse warmbloed fokkerij en daar ook niet meer weg te denken. In de middeleeuwen was de Holsteiner een zwaar werkpaard. Tot aan de tweedewereldoorlog werd het ras ook ingezet als cavalerie pa ...meer
9 n r
i