Europa's grootste online paardenmarkt

Ein wunderschöner sportlicher Wallach von Levisonn

Inseratsbild
 
1 video
Paard te koop
ID: 1509533
€ 35.000 vraagprijs
Hannoveraan
Ruin
6 Jaar
Bruin
25-9-2018
Privé aanbieder
29614 Soltau
Duitsland
9
+49 (0)1712278278
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Meer advertenties (1)
Levisotto HS
Paard te koop
1509533
€ 35.000 vraagprijs
Hannoveraan
Ruin
6 Jaar
Bruin
Springen
M klaar
M geplaatst
Hannoveraner Verband

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Dieser unheimlich schöner langbeiniger und rittiger Sohn von Levisonn hat seine kleinen Erfolge mit unserem Bereiter feiern dürfen. Aktuell ist er Springpferde-L platziert.
Er war bereits als "Zuschauer" mit in Oliva, Spanien auf dem internationalen Turnier. Der Besitzer wollte gerne, dass er die Erfahrung sammelt. Er ist nicht angetreten sondern hat auf dem Gelände seine Erfahrungen gesammelt. Dabei hat er sich ausgesprochen gut benommen.
Kommen Sie gerne und lernen Sie Levisotto kennen.
Wir freuen uns auf Sie!
This text has been translated automatically.
This incredibly beautiful-legged and Rahman son of Levisonn has may celebrate his small successes with our heater. He is currently placed jumping horses-L.
He was Spain on the international tournament already as a "Spectator" with in Oliva. The owner wanted to like that he gains the experience. He is not a party to, but has gained his experience on the site. While he has behaved very well.
Like to come and get to know Levisotto.
We are looking forward to you!
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Deze ongelooflijk mooie poten en Rahman zoon van Levisonn heeft mei zijn kleine successen vieren met onze kachel. Hij is momenteel geplaatst springen paarden-L.
Hij was Spanje op het internationale toernooi al als een 'toeschouwer' met in Oliva. De eigenaar wilde graag dat hij krijgt de ervaring. Hij is niet een partij, maar heeft zijn praktijkervaring opgedaan op de site. Terwijl hij heeft zeer goed gehandeld.
Graag komen en maak kennis met Levisotto.
Wij verheugen ons op u!
plaats
29614 Soltau
Duitsland

Afstamming

29614 Soltau Duitsland
+49 (0)1712278278
29614%20soltau
Meer advertenties (1) b
met video
Hongaars sportpaard, Ruin, 8 Jaar, Donkerbruin
V: VALTINO | MV: NUMERO UNO (KWPN)

Springen
DE-29614
Soltau
€ 240.000
Advertentie bewaren

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld


Bericht sturen

meer informatieEen van de belangrijkste warmbloed rassen voor de Duitse fokkerij is de Hannoveraan. Zijn ontstaan gaat terug tot aan het oprichten van de stoeterij Celle in Neder-Saksen in 1735. Als fokbasis werden Holsteiner en Engelse volbloeden van groot belang, ze gaven de Hannoveraan hardheid, uithoudingsverm ...meer
9 n r
i