Europa's grootste online paardenmarkt

Exzellente Springgene aus einem der weltbesten Mutterstämme

Inseratsbild
 
1 video
Paard te koop
ID: 1682497
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000

Hannoveraan
Merrie
veulen (04/2019)
170 cm, Stokmaat
Schimmel
3-6-2019
Privé aanbieder
30938 Burgwedel
Duitsland
9
+49 (0)1622024070
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Meer advertenties (1)
DARCY
Paard te koop
1682497
Prijscategorie C
€ 5.000 tot 10.000
Hannoveraan
Merrie
veulen (04/2019)
170 cm
Schimmel
Springen
Dressuur
Fokken

Beschrijving

Nederlands
Duits
Poolse
Engels
Spaans
Franse
Diacontinus x Cassini II x Caletto I x Lord
 
Darcy ist ein typvolles, großrahmiges Stutfohlen der Spitzenklasse mit korrektem Fundament. Sie ist sehr lieb / verschmust im Umgang und wächst in einem Aufzuchtstall mit allerbesten Bedingungen auf (kiebitzhof.com) - ein Paradies für Pferde!
 
Vater:
Diacontinus setzt sich 2018 unangefochten an die Spitze der Springhengste in der deutschlandweiten FN-Zuchtwertschätzung bei den Jungpferden! Bereits siebenjährig war er siegreich in der schweren Klasse und hatte zahlreiche Platzierungen bis hin zu internationalen Erfolgen. Gekörte Söhne und Prämienhengste finden sich in seinen ersten Körjahrgängen. Sehr viele Stuten haben die Verbandsprämie (ehemals Staatsprämie) erhalten. Insgesamt überzeugen seine Nachkommen durch ein überragendes Vermögen und eine tadellose Manier.
 
Mutterlinie:
Cassini II, Caletto I und Lord (Ladykiller) sind Ausnahmeerscheinungen in der weltweiten Springpferdezucht.
Die Mutter von Darcy (Zilma) hatte schon mal ein Fohlen. Das ist siegreich in Springpferdeprüfungen der Klasse L und M.        
Die Großmutter, Urgroßmutter und Ur-Urgroßmutter hatten jeweils mehrere S-erfolgreiche Sportpferde zur Welt gebracht (im Springen bis S***, in der Dressur bis Grand Prix international).
 
Mutterstamm (Holsteiner Stamm 18A2)
Im Ranking 2016 der erfolgreichsten Stutenstämme der Welt im Springen (lt. Jac Remijnse, ermittelt aus dem WBFSH Ranking der weltweit besten Springpferde) stand dieser Stamm an 3.Stelle!

 
 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Diacontinus x Cassini II x Caletto I x heer

Darcy is een typische, high-class, grootschalige merrieveulen met de juiste fundering. Ze is erg dol op/knuffelen in de omgang en groeit op in een stal met de allerbeste omstandigheden (kiebitzhof)-een paradijs voor paarden!

Vader:
Diacontinus neemt onbetwiste aan de top van de springhengsten in de Duitse FN kweek waarde schatting voor de jonge paarden in 2018! Reeds zeven-jaar-oud was hij victorious in de zware klasse en had talrijke plaatsing tot internationale successen. De gekookte zonen en de premie hengsten kunnen in zijn eerste korrels worden gevonden. Een groot aantal merries hebben ontvangen van de vereniging premie (voorheen de State Premium). Al met al, zijn nakomelingen overtuigen met een superieur fortuin en onberispelijke wijze.

Moederlijn:
Cassini II, Caletto I en Lord (Lauwers) zijn uitzonderlijke fenomenen in de wereldwijde springpaarden fokkerij.
De moeder van Darcy (Wis) had een veulen voor. Dit is de overwinning in de klasse L en M springen instructeur examens.
De grootmoeder, overgrootmoeder en de groot-overgrootmoeder hadden elke geboorte aan verscheidene S-succesvolle sportpaarden (springend tot S * * *, in dressuur aan Grand Prix internationaal).

De spanning van de moeder (Holsteiner spanning 18A2)
In de 2016 ranking van de meest succesvolle merriestammen in de wereld in Jumping (volgens Jac remijnse, bepaald door de WBFSH ranking van 's werelds beste springpaarden), was deze soort op de derde plaats!


plaats
30855 Langenhagen
Duitsland

Afstamming

30938 Burgwedel Duitsland
+49 (0)1622024070
30938%20burgwedel
Meer advertenties (1) b
Platina
met video
Hannoveraan, Merrie, veulen (03/2019), 170 cm, Bruin
V: GLASGOW VAN´T MERELSNEST | MV: FOR PLEASURE

Springen - Fokken
DE-30855
Langenhagen
€ 9.800
Advertentie bewaren

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld


Bericht sturen

meer informatieEen van de belangrijkste warmbloed rassen voor de Duitse fokkerij is de Hannoveraan. Zijn ontstaan gaat terug tot aan het oprichten van de stoeterij Celle in Neder-Saksen in 1735. Als fokbasis werden Holsteiner en Engelse volbloeden van groot belang, ze gaven de Hannoveraan hardheid, uithoudingsverm ...meer
9 n r
i