Europa's grootste online paardenmarkt

Wunderschöner Wallach mit hervorragendem Charakter

Inseratsbild
 
1 video
Paard te koop
ID: 1478559
€ 11.000
Hannoveraan
Hengst
3 Jaar
162 cm, Stokmaat
Zwartbruin
11-7-2018
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Paard te koop
1478559
€ 11.000
Hannoveraan
Hengst
3 Jaar
162 cm
Zwartbruin
Dressuur
Hannoveraner Verband
plaats
26160 Bad Zwischenahn
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Ein herrlich geformtes Pferd, das sich trotz seiner jungen Jahre von Jedermann reiten lässt und gerne mitarbeitet. Gerade angeritten zeigt er sich eifrig und fleißig. Er liebt die Abwechslung und geht gerne auf die Koppel. Mit seinen Artgenossen ist er friedlich und kollegial. Seinem Reiter vertraut er sich gerne an. Ein richtiges Wohlfühl Pferd. 
This text has been translated automatically.
A beautifully shaped horse that is riding despite his young age by anyone can be and like to work with. Just ridden he is eager and diligent. He loves change and likes to go on the coupling. With his own kind, he is peaceful and collegial. He entrusted to gladly to his rider. A real feel good horse.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Een mooi gevormde paard dat ondanks zijn jonge leeftijd door iedereen Paardrijden is kan worden en willen werken met. Net gereden is hij enthousiast en toegewijd. Hij houdt van verandering en houdt van te gaan op de koppeling. Met zijn eigen soort is hij rustig en collegiaal. Hij toevertrouwd aan graag naar zijn ruiter. Een echt gevoel goed paard.

Afstamming

+49 (0)1722962222
+49 (0)8912175100
Wij spreken:  de

Zwaartepunt
Dressuurpaarden
Hannoveraan
Oldenburger
Westfaal
26160%20bad-zwischenahn

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieEen van de belangrijkste warmbloed rassen voor de Duitse fokkerij is de Hannoveraan. Zijn ontstaan gaat terug tot aan het oprichten van de stoeterij Celle in Neder-Saksen in 1735. Als fokbasis werden Holsteiner en Engelse volbloeden van groot belang, ze gaven de Hannoveraan hardheid, uithoudingsverm ...meer
9 n r
i