Europa's grootste online paardenmarkt

FEI Pony für alle Sparten

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
2 Video's
+2 Foto's
Paard te koop
ID: 1692623
Prijscategorie F
€ 25.000 tot 40.000

Duitse rijpony
Ruin
7 Jaar
148 cm, Stokmaat
Vos
11-6-2019
Privé aanbieder
58640 Iserlohn
Duitsland
Contactpersoon:
Pit Schwarzelühr
+49 (0)1794949224
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
DAT ISSA
Paard te koop
1692623
Prijscategorie F
€ 25.000 tot 40.000
Duitse rijpony
Ruin
7 Jaar
148 cm
Vos
Dressuur
Z en ZZ klaar
Z en ZZ geplaatst
Springen
Z en ZZ klaar
L geplaatst
Eventing
Westfälisches Pferdestammbuch e.V.

Beschrijving

Nederlands
Duits
Poolse
Engels
Spaans
Franse
Er ist ein absoluter Herzensbrecher. Bildhübscher Ponywallach der bereits Youngster M-Dressur und Dressurpferde M Platzierungen vorweisen kann. Aber auch im Springen macht er einen tollen Job und hat bereits Springpferde A gegen Großpferde gewonnen und ist Springpferde L gelaufen. Er ist immer brav und artig und kann von kleineren Kindern gehändelt werden. Mit einer 11 jährigen hat er ebenfalls Platzierungen in E-Dressuren. Ein tolles Pony mit viel Potential aber doch total lieb und ehrlich. Er beherrscht alle FEI-Lektionen und hat bereits einen TÜV mit Röntgenbilder.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Hij is een absolute Heartbreaker. Pictureal pony Ruin, die al heeft jonge M-dressuur en dressuurpaarden M plaatsingen. Maar zelfs in het springen doet hij een groot werk en heeft reeds springende paarden A tegen grote paarden gewonnen en springpaarden L. gelopen. Het is altijd goed en groot en kan worden geplaagd door kleinere kinderen. Met een 11-jarige, heeft hij ook plaatsingen in e-dressuur. Een geweldige pony met veel potentie, maar volledig liefdevol en eerlijk. Hij beheerst alle RDI lessen en heeft al een TÜV met X-ray beelden.
plaats
58640 Iserlohn
Duitsland

Afstamming

58640 Iserlohn Duitsland
+49 (0)1726369419
58640%20iserlohn

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld


Bericht sturen

meer informatieHet Duitse rijpony is het minst verspreide ponyras in Duitsland. In de jaren zestig is het ras ontstaan toen verschillende ponyrassen gekruist zijn met Engelse volbloeden. Het doel was een “miniatuurwarmbloed” te fokken en dat is de fokkers gelukt. Het Duitse rijpony beschikt over alle kwaliteiten d ...meer
9 n r
i