Europa's grootste online paardenmarkt

6-jähriges Traumpony für den Turniersport

Inseratsbild
 
 
 
 
4 Video's
Paard te koop
ID: 1579321
Prijscategorie E
€ 15.000 tot 25.000

Duitse rijpony
Ruin
6 Jaar
145 cm, Stokmaat
Donkere-vos
20-3-2019
Privé aanbieder
51580 Reichshof
Duitsland
9
+49 (0)15228491105
+49 (0)15112786210
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
DOODLJUMP
Paard te koop
1579321
Prijscategorie E
€ 15.000 tot 25.000
Duitse rijpony
Ruin
6 Jaar
145 cm
Donkere-vos
Springen
M klaar
L geplaatst
Dressuur
M klaar
L geplaatst
Recreatief
Rheinisches Pferdestammbuch e.V.

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Spaans
Franse
Leider ist nun schon die Zeit gekommen um uns von unserem "kleinen" Doodljump zu trennen. Unsere Tochter ist leider zu schnell zu groß für ihn geworden, deshalb suchen wir auf diesem Wege einen neuen Wirkungskreis für ihn. 
Doodljump besticht nicht nur durch sein schönes Äußeres, er besitzt auch drei sehr gute GGA und wurde solide sowohl in der Dressur als auch im Springen ausgebildet. Er ist ein absolut ehrliches und braves Pony auf das man sich in jeder Situation verlassen kann. Er kennt es alleine und in der Gruppe ins Gelände zu gehen und konnte bereits einiges an Turniererfahrung sammeln.
Letztes Jahr qualifizierte er sich für die Bundeschampionate in Warendorf und wurde im Finale bei den 5-jährigen Springponys 12-ter.
Wir wünschen uns für ihn ein nettes Mädchen oder Junge die/der mit ihm weiter im Sport aktiv sein möchte. 
Weitere Videos, auch von der täglichen Dressurarbeit, können gerne verschickt werden. 
Platz vor Preis!
This text has been translated automatically.
Unfortunately, now the time has come to separate us from our "small" Doodljump. Our daughter has become unfortunately too fast too big for him, that's why we are looking for a new sphere for him in this way.
Doodljump boasts not only its beautiful exterior, he has three very good GGA and was solidly educated both in dressage and jumping. He is an absolutely honest and good pony that you can rely on in any situation. He knows it to go alone and in the group in the area and was able to gain a lot of tournament experience.
Last year he qualified for the U.S. Championships in Warendorf and was 12-th in the final at the 5th spring ponies.
We wish for him a nice girl or the boy with him further in the sport would like to be active.
More videos, also from the daily chore of dressage can be sent to.
Square in front of price!
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Helaas is nu de tijd gekomen om te scheiden ons van onze "kleine" Doodljump. Onze dochter geworden helaas te snel te groot voor hem, dat is de reden waarom wij zijn op zoek naar een nieuwe bol voor hem op deze manier.
Doodljump biedt niet alleen de mooie buitenkant en hij heeft drie zeer goede GGA was stevig opgeleid zowel in dressuur en springen. Hij is een absoluut eerlijke en goede pony die u op in elke situatie vertrouwen kunt. Hij weet het te gaan alleen en in de groep in het gebied en was in staat om een heleboel toernooi ervaring krijgen.
Vorig jaar dat hij gekwalificeerd voor de Amerikaanse kampioenschappen in Warendorf en was 12-th in de finale in het 5de spring pony's.
Wij wensen hem een leuk meisje, of de jongen met hem verder in de sport wil actief.
Meer video's, kunnen ook van de dagelijkse karwei van dressuur worden verzonden naar.
Vierkant voor prijs!
plaats
51580 Reichshof
Duitsland

Afstamming

51580 Reichshof Duitsland
+49 (0)15228491105
+49 (0)15112786210
51580%20reichshof

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

meer informatieHet Duitse rijpony is het minst verspreide ponyras in Duitsland. In de jaren zestig is het ras ontstaan toen verschillende ponyrassen gekruist zijn met Engelse volbloeden. Het doel was een “miniatuurwarmbloed” te fokken en dat is de fokkers gelukt. Het Duitse rijpony beschikt over alle kwaliteiten d ...meer
9 n r
i