Europa's grootste online paardenmarkt

FEI Dressurpony zu verkaufen

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
1 video
+2 Foto's
Paard te koop
ID: 1405673
€ 16.000
Duitse rijpony
Ruin
15 Jaar
144 cm, Stokmaat
Rood schimmel
5-9-2018
Privé aanbieder
04758 Cavertitz
Duitsland
9
+49 (0)1624953020
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
Othello 212
Paard te koop
1405673
€ 16.000
Duitse rijpony
Ruin
15 Jaar
144 cm
Rood schimmel
Dressuur
M klaar
M geplaatst
Pferdezuchtverband Sachsen-Thüringen e.V
plaats
01445 Radebeul
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Verkaufe wegen Umstieg auf Großpferd, unseren talentierten Ponywallach mit drei überdurchschnittlichen Grundgangarten. Leider ist, wie auf den Bildern gut zu erkennen, unsere Tochter etwas groß für unser Pony geworden.
Othello ist "der Siegertyp" in den Dressurprüfungen, allein in diesem Jahr stand er bereits bei  L-Dressuren zur Siegerehrung 8x ganz vorn.  Im Jahr 2017 wurden Othello mit seiner Reiterin bei L*/L** Dressur- Prüfungen 34 Schleifen zur Siegerehrung angesteckt. Auch 2018 konnte unser Pony 18 mal den Sieg oder eine Platzierung nicht schlechter als Platz drei erreiten.
Aktuell befindet sich Othello im deutschen Ponycup Ü16 vom Ponyforum auf Platz zwei.
Das Pony wurde mit 10 Jahren das erste Mal dem Turniersport vorgestellt und ist somit absolut unverbraucht. Ein TÜV wurde im Juli 2017 erstellt und weist keinerlei gesundheitliche Mängel auf. 
Unser Pony wurde in den letzten Jahren auf Trense sowie auch auf Kandare geritten und steht in einem Ausbildungsstall unweit von Dresden.
Bitte beachten, dass ein Leasing des Pony nicht möglich ist.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Verkoop wegens verhuizing naar groot paard, onze talentvolle pony Ruin met drie superieure gangen. Helaas is zoals aangegeven op de foto's te zien dat onze dochter iets groots voor onze pony is geworden.
Othello is "de winnaar" in de dressuur wedstrijden, in alleen al dit jaar, was hij al een voor L dressuur naar de prijsuitreiking 8 x aan de voorkant.  In het jaar 2017, Othello waren met zijn ruiter bij L * / L * dressuur proeven 34 slijpen voorleggen met de prijsuitreiking. Ook kan 2018 onze 18 keer geen slechter dan de derde plaats zijn pony overwinning of een plaatsing.
Othello is momenteel de Duitse pony Cup Ü16 door Pony forum op de tweede plaats.
De pony was gepresenteerd met 10 jaar van de Turniersport de eerste keer en daarom absoluut vers. Een TÜV is gemaakt in de juli 2017 en heeft geen defecten van de gezondheid.
Onze pony werd gereden in de afgelopen jaren trens en stoeprand en is beschikbaar in de schuur van een opleiding niet ver van Dresden.
Neem nota dat een lease-overeenkomst de pony is is niet mogelijk.

Afstamming

04758 Cavertitz Duitsland
+49 (0)1624953020
04758%20cavertitz

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieHet Duitse rijpony is het minst verspreide ponyras in Duitsland. In de jaren zestig is het ras ontstaan toen verschillende ponyrassen gekruist zijn met Engelse volbloeden. Het doel was een “miniatuurwarmbloed” te fokken en dat is de fokkers gelukt. Het Duitse rijpony beschikt over alle kwaliteiten d ...meer
9 n r
i