Europa's grootste online paardenmarkt

Elegantes Endmaßpony zum Durchstarten

Inseratsbild
 
 
 
 
 
2 Video's
+1 Foto's
Paard te koop
ID: 1511468
Prijscategorie D
€ 10.000 tot 15.000

Duitse rijpony
Ruin
13 Jaar
148 cm, Eind stokmaat
Bruin
30-9-2018
Privé aanbieder
20251 Hamburg
Duitsland
9
+49 (0)1622494179
+49 (0)4042101828
H

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
STERN 93
Paard te koop
1511468
Prijscategorie D
€ 10.000 tot 15.000
Duitse rijpony
Ruin
13 Jaar
148 cm
Bruin
Springen
M klaar
L geplaatst
Dressuur
Z en ZZ klaar
Eventing
L klaar
Pferdestammbuch Schleswig-Holstein/Hamburg e.V.

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
Nur aufgrund des anstehenden Studiums verkaufen wir unseren Stern, ein 13jähriges, weit ausgebildetes und vielseitiges Deutsches Reitpony.
 
Stern hat seine Reiterin in 2018 zum Silbernen Reitabzeichen (A**-Springen und L-Dressur) getragen. Er tanzt ebenso gerne durch den Stangenwald wie über das Dressurviereck und geht auch ins Gelände, alleine oder in der Gruppe. Dressurmäßig ist er weit ausgebildet, geht versammelte Tempi, sichere fliegende Wechsel, Außengalopp, Traversalen etc. Entsprechend wendig und leicht ist er im Parcours zu reiten. Auch im Gelände macht er einfach nur Spaß, ob beim Training oder beim Ausritt über die Stoppelfelder. Er liebt Wasser, ob als Graben im Parcours oder als Teich zum Baden ;-).
Stern ist wohlerzogen, hat einen sehr lieben Charakter und achtet immer auf seinen Reiter.  
Den Tierarzt sieht Stern nur zum Impfen und Entwurmen. Er kennt täglichen Weidegang in einer großen, gemischten Herde. Aufgrund der extremen Bodenverhältnisse hier in den letzten beiden Jahren haben wir ihn mittlerweile auf barfuß umgestellt, für den Turniersport mag er künftig wohl wieder seine Vordereisen. Natürlich ist er verlade- und schmiedefromm.
 
Stern wird nicht als reines Anfängerpony verkauft, da wir ihm ebenso fördernde Hände wünschen.  Er ist problemlos auch von leichten Erwachsenen zu reiten und macht sich bei aller Eleganz unter dem Reiter groß.
Preis der Qualität entsprechend: 13.900€
 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Wij verkopen alleen vanwege de aanstaande studies, onze ster, een 13, goed opgeleid en veelzijdige Duitse manege pony.

Sterren zijn ruiter in 2018 aan de zilveren paardrijden badge heeft gedragen (A * springen en L dressuur). Hij gewoon dansen door de staaf bos als wel over de dressuur-arena en is ook in het gebied, alleen of in een groep. Dressuur in termen die hij goed is opgeleid, gaat verzamelde tempi, veilige vliegende verandering, externe galop, traversals, enz. In de cursus is hij ook wendbaar en makkelijk te rijden. In terrein is hij leuk, of in opleiding of tijdens de rit over de stoppels-velden. Hij houdt van water, of als een sloot in de cursus of als een vijver voor zwemwater;-).
Stern is juist, heeft een zeer liefdevolle karakter en zorgt altijd voor zijn ruiter.
Stern ziet de dierenarts voor vaccinatie en ontworming. Hij weet dagelijks grazen in een grote, gemengde beslag. Als gevolg van extreme bodemgesteldheid hier in de afgelopen twee jaar die hebben we hem geconverteerd naar barefoot, voor de Turniersport houdt hij van zijn voorste ijzer in de toekomst opnieuw. Natuurlijk is het belasting- en religieuze forge.

Star wordt niet verkocht als een zuivere beginner pony omdat wij hem wensen als ondersteuning van de handen.  Hij is gemakkelijk zelfs door kleine volwassene te rijden en is geweldig met alle elegantie onder het tabblad.
Kwaliteit volgens prijs: €13,900
plaats
22889 Tangstedt
Duitsland

Afstamming

20251 Hamburg Duitsland
+49 (0)1622494179
+49 (0)4042101828
20251%20hamburg

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieHet Duitse rijpony is het minst verspreide ponyras in Duitsland. In de jaren zestig is het ras ontstaan toen verschillende ponyrassen gekruist zijn met Engelse volbloeden. Het doel was een “miniatuurwarmbloed” te fokken en dat is de fokkers gelukt. Het Duitse rijpony beschikt over alle kwaliteiten d ...meer
9 n r
i