vandaag nieuw: 297 | verkocht: 222
c
Inseratsbild
3 Video's
+4 Foto's

Spitzen Jährlingsstute für Zucht und Sport

Type advertentie: Paard te koop
advertenties ID : 2144422
Plaatsingsdatum: 15-10-2020
€ 5.000
Privé aanbieder
26605 Aurich
Duitsland
9
+49 (0)494165851
Afdrukken

meer informatieHet Duitse rijpony is het minst verspreide ponyras in Duitsland. In de jaren zestig is het ras ontstaan toen verschillende ponyrassen gekruist zijn met Engelse volbloeden. Het doel was een “miniatuurwarmbloed” te fokken en dat is de fokkers gelukt. Het Duitse rijpony beschikt over alle kwaliteiten d ...meer
Duitse rijpony
Pony
Merrie
1 Jaar
147 cm
Vos
Dressuur
Springen
Eventing
Fokken
Pferdestammbuch Weser-Ems e.V.

Beschrijving

Nederlands
  • Duits
  • Poolse
  • Engels
  • Spaans
  • Franse
  • Nederlands
Eine sehr typvolle und langbeinige Jährlingsstute mit überdurchschnittlich guten Grundgangarten aus dem ersten Jahrgang des Siegerhengstes und Landeschampions Cooper County WE. 2019 hat Cooper County WE die Bronzemedaille der vierjährigen Hengste beim Bundeschampionat in Warendorf gewonnen und hat sich 2020 für das Bundeschampionat der 5-jährigen Dressurponys qualifiziert. Als Fohlen wurde der Jährling in Emstek mit der Weser-Ems-Fohlenprämie ausgezeichnet. Sie ist eine ausgesprochen umgängliche, sehr korrekte junge Stute. Der Mutterstamm der Elitestute Golden Lass ist überaus erfolgreich und brachte viele erfolgreiche Nachkommen für Zucht und Sport. Die Mutter Staatsprämien- und Elitestute Sanssouci K (*2007) steht ebenfalls zum Verkauf. Sie wurde nur in der Zucht eingesetzt und brachte nur Prämienfohlen. Im Jahr 2018 stellte sie eine Brillantringstute auf der Elitestutenschau in Hude-Wüsting, die 2019 die zweitbeste SLP in Vechta ablegte und Reservistin für das Bundeschampionat in Warendorf war. In 2020 hat sie sich bei den 5-jährigen Dressurponys für das Bundeschampionat qualifiziert und dort im Finale den 4. Platz erreicht. Eine dreijährige Tochter wurde aktuell Staatsprämienanwärterin. In diesem Jahr wurde die Mutterstute nicht belegt.
Bei Interesse gerne anrufen. 
Deze tekst werd automatisch vertaald.
Een zeer typerende en hoogbenige jaarling merrie met bovengemiddelde basisgangen uit het eerste jaar van de Kampioenshengst en Staatskampioen Cooper County WE. In 2019 won Cooper County WE de bronzen medaille van de vierjarige hengsten op het Bundeschampionat in Warendorf en kwalificeerde zich voor het Bundeschampionat van de vijfjarige dressuurpony's in 2020. Als veulen kreeg de jaarling in Emstek de Weser-Ems-veulenpremie. Ze is een zeer gezellige, zeer correcte jonge merrie. De moederlijn van de elitemerrie Golden Lass is zeer succesvol en leverde vele succesvolle nakomelingen voor de fokkerij en de sport. De dam State Premium en Elite Mare Sanssouci K (*2007) is ook te koop. Ze werd alleen gebruikt voor de fokkerij en produceerde alleen topveulens. In 2018 produceerde ze een Brillantring merrie op de elitemerrieshow in Hude-Wüsting. In 2019 werd ze tweede in de SLP in Vechta en was ze reserve voor het Bundeschampionat in Warendorf. In 2020 kwalificeerde ze zich voor het Bundeschampionat bij de 5-jarige dressuurpony's en bereikte ze de 4e plaats in de finale. Een driejarige dochter is momenteel kandidaat voor de staatspremie. Dit jaar is de dam niet geplaatst.
Als u geïnteresseerd bent, bel ons dan.

Afstamming

plaats

26605 Aurich
Duitsland

Aanbieder

Privé aanbieder
E
26605 Aurich
Duitsland

contact opnemen met aanbieder

* Deze velden moeten worden ingevuld


Bericht sturen
sturen over
9 n r
Privé aanbieder
E
26605 Aurich
Duitsland
i