Europa's grootste online paardenmarkt

Schickes freizeitpferd

Inseratsbild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 video
+6 Foto's
Paard te koop
ID: 1486330
€ 2.500
Brandenburger warmbloed
Ruin
7 Jaar
175 cm, Stokmaat
Bruin
31-7-2018
Inga Väth-Weck
10961 Berlin Duitsland
9
+49 (0)17663884640
 

paard aanbevelen


uw e-mail:


e-mail van ontvanger:


Door het klicken op "paard aanbevelen" maak je een account met je e-mailadres aan en word je een klant van ehorses en accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Je zult systeemberichten gerelateerd aan je advertenties en berichten van de klantenservice ontvangen.

Details
Aanbieder
CLASSIC CARLO
Paard te koop
1486330
€ 2.500
Brandenburger warmbloed
Ruin
7 Jaar
175 cm
Bruin
Recreatief
Springen
M klaar
L geplaatst
plaats
10961 Berlin
Duitsland

Beschrijving

Nederlands
Duits
Engels
zum Verkauf steht ein schicker lieber Wallach, der für die Vielseitigkeit gezogen wurde. Seine Vorliebe liegt jedoch beim Springen und Geländereiten. Wo er auch schon einige Platzierungen in Klasse A vorzuweisen hat. Ist nicht mehr für den Turniersport geeignet! 
Er ist absolut Geländesicher und geht auch alleine ins Gelände und hat Spaß an Bodenarbeit. Ebenso ist er Schmiede- und Verladefromm.
Absolut verschmust und Menschen bezogen aber kein reines anfängerpferd.
This text has been translated automatically.
for sale is a chic prefer gelding, was considered for the versatility. However, his preference is the jumping and cross-country riding. Where he has to offer several placements in class A. It is no longer suitable for the Turniersport!
He is absolutely Geländesicher and goes alone to the area and has fun on floor work. He is also forging and Verladefromm.
Absolutely cuddly and people involved but not a pure beginner horse.
Deze tekst werd automatisch vertaald.
voor verkoop een chique liever Ruin is, werd overwogen voor de veelzijdigheid. Zijn voorkeur is echter het springen en de cross-country rijden. Waar hij moet bieden verschillende plaatsingen in klasse A. Het is niet langer geschikt voor de Turniersport!
Hij is absoluut Geländesicher en gaat alleen naar het gebied en heeft leuke op vloer werk. Hij is ook smeden en Verladefromm.
Absoluut knuffels en mensen die werkzaam zijn maar niet een zuivere beginner paard.

Afstamming

Inga Väth-Weck

10961 Berlin Duitsland
+49 (0)17663884640
Wij spreken:  de
10961%20berlin

contact opnemen met aanbieder* Verplicht veld

Bericht sturen

Paardenverzekering voor:

Een dienstverlening van de EFO

meer informatieHet Brandenburger warmbloed staat bekend als levenslustig en veelzijdig. Het paardenras bestaat al lang maar is pas in de jaren zestig verspreid. Vandaag de dag is het paardenbestand van de Brandenburger helaas weer teruggelopen naar circa 60 geregistreerde dekhengsten en ongeveer 1600 merries. Mees ...meer
9 n r
i